Vragen? Bel
0541-531003
0380-83202
Link naar FacebookLink naar Google PlusLink naar Twitter

Over Ilios Reizen

Sinds 2003 zijn wij in Oldenzaal actief als een reisorganisatie die zich specialiseert in kleinschalige accommodaties en vakanties naar de mooiste plekjes rond de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Alle vakanties die op onze website staan hebben wij zelf bezocht en zo hebben wij een ruim assortiment gecreëerd waar wij altijd rekening hebben gehouden en zullen blijven houden met ons ideaal, zodat u helemaal tot rust komt op adembenemende plekjes waar de zon altijd schijnt.

Of u nu op zoek bent naar een zonnige vakantie in de zomer of in de winter, het hele jaar door kunt u voordelig zonvakanties boeken naar Cyprus, Tenerife, La Gomera, Lanzarote, Gran Canaria, Mallorca, Rhodos of Sicilië. Bij ons kunt u niet alleen relax-vakanties boeken maar ook fly-drive rondreizen, huwelijksreizen, luxe vakanties of wandelreizen zijn bij ons ruim aanwezig, zo kunt u de beeldschone natuur van deze eilanden zelf ondervinden.

Onze Mallorca specialist, Dana
"Ik, Dana, ben een ervaren reisadviseur en zit al ruim 14 jaar in het reisvak en werk met veel plezier en enthousiasme.
Zelf heb ik veel reiservaring en mijn passie ligt onder anderen bij het prachtige eiland Mallorca, waarover ik u dan ook veel uit eigen ervaringen vertellen kan.
Met mijn inlevingsvermogen en jarenlange ervaring zie ik adviseren van uw reis als een feestje. De voorpret moet al voelbaar zijn."

Onze Tenerife, La Gomera en Gran Canaria specialist, Daniëlle
"Reizen is mijn passie en mijn bagage is de jarenlange ervaring in de reisbranche.
Ik ben zo bevoorrecht geweest al vele mooie ervaringen te hebben mogen beleven op de bestemmingen van Ilios Reizen. De mooiste en meest inspirerende bestemmingen zijn voor mij Tenerife, Gran Canaria en La Gomera.
Op beide eilanden kan je genieten van de rust, het prachtige landschap en van de overheerlijke typische Canarische keuken."

Onze Cyprus en Rhodos specialist, Nancy
"Al meer dan tien jaar ben ik met zeer veel plezier werkzaam bij Ilios Reizen en ondertussen heb ik veel bestemmingen meerdere malen bezocht. Als ik op ontdekkingsreis ben op Cyprus of Rhodos doe ik dat het liefst te voet of met de mountainbike, dat zijn echt ideale manieren om juist die onontdekte plekjes te vinden.
Daarnaast word ik altijd erg enthousiast van lekker eten met een goed glas wijn, dus dan zit ik op één van onze bestemmingen altijd goed!"

Onze Sicilië specialist, Rick
"In 2003 ben ik samen met mijn vrouw Ilios Reizen begonnen. Waarom? Omdat wij een all-inclusive vakantie niet leuk vinden. We willen tijdens onze vakantie ontspannen en genieten van het mooie weer, maar ook iets zien, ervaren en proeven van de bestemmingen.
Nu vele jaren later heb ik al veel van Zuid-Europa gezien, alle bestemmingen en accommodaties heb ik persoonlijk bezocht en ik ben nog niet klaar. Zodra ik weer iets bijzonders heb ervaren laat ik het u direct weten."

Onze Lanzarote specialist, Bianca
"Lanzarote “het eiland der elementen”, hier kun je duidelijk de vier elementen vuur, water, lucht en aarde zien en beleven. Dat is waarom ik helemaal weg ben van Lanzarote. Zo gauw u één stap zet op dit prachtige eiland zult ook u verkocht zijn. Zoekt u een hotel, appartement, een luxe villa of een authentieke casita, uw reis is mijn uitdaging! Ik help u graag aan een deskundig en persoonlijk advies."

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws en de beste aanbiedingen