Vragen? Bel
0541-531003
0380-83202
Link naar FacebookLink naar Twitter

Ga direct naar onze:Angebote für die perfekte Reise:

Hotel Sicilië

Wij bieden kleinschalige bijzondere hotels aan op Sicilie. Zowel luxe als eenvoudige hotels met zwembad en eventueel met zeezicht, voor een heerlijke vakantie op Sicilië. De sfeervolle hotels worden aangeboden inclusief vlucht en auto.

Geen massatoerisme

De authentieke hotels op Sicilië zijn zo veel mogelijke rustig gelegen, weg van het massatoerisme. Alle hotels zijn bezocht en beoordeeld door onze medewerkers, wij adviseren u dan ook graag persoonlijk.

Hotel op Sicilië? We hebben ook regelmatig last minute hotel aanbiedingen op Sicilië.

Meer informatie over:Weitere Informationen über:

Klimaat Sicilië
Op Sicilië is een Middellandse Zeeklimaat met warme zomers en zachte winters. Dit betekent dat de zomers droog en heet zijn, de temperatuur kan oplopen tot wel 35 graden.

Jan

Feb

Mrt

Apr

Mei

Jun

Jul

Aug

Sept

Okt

Nov

Dec

Minimum

temperatuur

10°

14°

17°

21°

23°

24°

22°

18°

15°

12°

Maximum

temperatuur

15°

16°

17°

20°

23°

26°

30°

30°

28°

24°

20°

17°

Water temperatuur

14°

14°

14°

15°

17°

22°

25°

25°

25°

23°

20°

16°

Aantal zonne-uren per dag

3

5

5

6

7

9

10

11

8

7

5

4

Aantal regendagen per maand

12

8

8

6

3

2

0

2

4

8

8

10

Bestemmingsinfo Sicilië
Belangrijke steden op Sicilie

Palermo

Aantal inwoners: 721.163 (2005)
Palermo is de hoofdstad van Sicilië. De stad ligt in het noordwesten van het eiland, aan de Tyrrheense Zee en daarmee ook de Middellandse Zee. Het is de op vier na grootste stad van Italië. De gelijknamige provincie, waar de stad hoofdstad van is, bevindt zich tussen de provincies Trapani en Messina.
Palermo werd in de 8e eeuw door de Feniciërs rond een natuurlijke haven gesticht. De stad werd in haar historie herhaaldelijk veroverd en terugveroverd door diverse volkeren en landen. Dit kwam vooral door haar goede ligging. Als gevolg van deze invasies ontwikkelde de stad een apart karakter met talrijke boeiende architectonische en historische kenmerken. Enkele bezienswaardigheden in Palermo zijn de kathedraal uit 1185, het Koninklijk Paleis, de Chinese Villa, het Kapucijnerklooster en het Nationaal Archeologisch Museum.
Het vliegveld ligt op 30 kilometer afstand van de stad: "Falcone e Borsellino" (genoemd naar de twee wereldberoemde, door de maffia in het begin van de jaren '90 vermoorde, rechters). Met de trein kan men andere delen van het eiland bereiken. Verder heeft de stad een belangrijke haven, van waaruit op vele bestemmingen wordt gevaren.

Catania

Aantal inwoners: 305.773 (2001)
Catania is de op een na grootste stad van Sicilië, gelegen aan de oostkust van het eiland. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad ligt aan de voet van de Etna, de actieve vulkaan die ongeveer 30 kilometer ten noorden van de stad ligt. Sint Agatha is de beschermheilige van de stad.
Catania is omringd door zeer gevarieerde landschappen: ten zuiden van de stad ligt het meest vruchtbare gebied van de provincie waar hoofdzakelijk druiven verbouwd worden. Het gebied loopt langs de rivier Simeto, waarvan het estuarium aangewezen is als een gebied van uitzonderlijke, natuurlijke schoonheid. In westelijke richting ligt de Etna, een rijk vulkanisch landschap dat nu bekend staat als “Parco dell’Etna”. Het park heeft adembenemende landschappen en spectaculaire vergezichten.
Fijnproevers zijn in Sicilië op de juiste plaats. En de keuken van Catania is een van de beste op het eiland. Omdat de stad aan zee ligt, wordt er dagelijks verse vis aangevoerd. Probeer vooral de insalata di mare (vissalade) en de maculi marinati (ansjovissen gemarineerd met olijfolie en citroen) voor een culinaire ervaring.

Taormina

Aantal inwoners: 10.161 (2005)
Taormina is een van de mooist gelegen plaatsjes op Sicilië. In de oudheid was het een Griekse kolonie gesticht vanuit Syracuse genaamd Tauromenion. De stad ligt ongeveer halverwege Messina en Catania op een berghelling. Het ligt aan de kust hoog op een vooruitspringende kaap van 200 meter hoog. Halverwege de helling is er een speciaal aangelegde parkeerplaats. De wegen naar Taormina zijn namelijk zo smal dat er gratis kleine busjes naar het centrum rijden.
Taormina is een toeristisch ingesteld stadje met talrijke restaurantjes, uitgaansgelegenheden en souvenirshops. Daarnaast heeft Taormina veel te bieden op archeologisch gebied. Eén van de beroemdste Griekse theaters ter wereld is er te vinden. Verder heeft de stad vele belangrijke Griekse, Romeinse, Byzantijnse, Arabische, Normandische, Spaanse en Franse monumenten te bezichtigen. De prachtige mediterraan blauwe baai en de niet zo veraf gelegen, vaak smeulende vulkaan Etna, bieden een spectaculair uitzicht vanaf vele punten in Taormina.

Messina

Aantal inwoners: 251.148 (2005)
Messina is een stad in het noordoosten van Sicilië, Italië. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie, en ligt aan de Middellandse Zee. De stad ligt zeer dicht bij het Italiaanse vasteland, waardoor veel verkeer bij de stad per veerboot de Straat van Messina oversteekt van en naar het eiland. Er is al lang sprake om bij de stad een brug te bouwen tussen het eiland en het vasteland. De kleinste breedte van de straat van Messina is ongeveer 4 kilometer, wat ook de minimale lengte van de brug bepaalt.
Zoals diverse steden in Zuid-Italië was de stad een Griekse kolonie. In de 8e eeuw voor Christus werd het bewoond door kolonisten uit Chalcis. Maar er is sprake van dat Messina mogelijk al vóór de komst van de Grieken gesticht is. In 1908 is Messina volledig met de grond gelijk gemaakt door de verschrikkelijke aardbeving en tsunami. Daarbij kwamen circa 70000 mensen om het leven. De stad werd daarna opgebouwd volgens een regelmatig stedenbouwkundig plan.
Enkele bezienswaardigheden in Messina zijn de Dom met het klokkenspel om 12.00 uur, het Nationaal museum, het Zoölogisch museum en de hoogspanningskabel, dat ooit de langste overbrugging ter wereld was.

Cefalù

Aantal inwoners: 14.334 (2005)
Cefalù (van het Grieks Kephalos, dat 'hoofd' betekent) is een van de aantrekkelijkste plaatsjes op Sicilië. De naam slaat op een rots met de vorm van een hoed die de stad domineert. Het is vooral bekend
Cefalù staat bekend als vissersplaats en om zijn langgerekte zandstrand en rijke historie. Het authentieke centrum voldoet helemaal aan het beeld van een romantisch, mediterraan stadje; statige palmbomen, wapperend wasgoed in de schaduwrijke steegjes, veel bonte bloemen, vissersbootjes op het strand, een keur aan terrasjes, elegante stadshuizen met sierlijke balkonnetjes voor geblindeerde ramen. En natuurlijk de azuurblauwe zee.
De stad is vermaard om de Normandische kathedraal, gebouwd tussen 1133 en 1148 door Rogier II met byzantijns mozaïek uit 1148. De fortachtige tweelingtorens zijn geïnspireerd op de Franse kathedralenbouw. Ook zijn er aan de kerk nog veel Arabische elementen te bespeuren. De kathedraal is gelegen onderaan La Rocca.

Trapani

Aantal inwoners: 70.032 (2005)
Trapani is een stad in het noordwesten van het eiland Sicilië en de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad strekt zich uit in zee over een smalle landtong in de vorm van een zeis. Daar dankt Trapani haar oude Griekse naam Drepanon ook aan, wat zeis betekent. Trapani ligt op de westelijke hoek van Sicilië, 100 kilometer ten westen van Palermo.
Door de eeuwen heen ontwikkelt Trapani het scheepvaartverkeer, de visserij en de activiteiten die met de natuurlijke rijkdommen van de plaats zijn verbonden: de zoutwinning. Vandaag de dag is Trapani ook een belangrijk toeristisch centrum dat verbonden is met de vlakbij liggende Egadische Eilanden.Enkele bezienswaardigheden zijn het Palazzo Cavarretta, de Santuario de Madonna Santissima Annunziata kerk, de zoutpannen en het prehistorisch museum.
Vanuit Trapani vertrekken er boten naar de Egadische Eilanden en Pantelleria; tevens is er een
veerverbinding met Tunis. De luchthaven van Trapani, Trapani-Birgi, ligt op ca. 13 km ten zuiden van Trapani.

Siracusa

Aantal inwoners: 123.332 (2005)
Syracusa is een havenstad en gemeente in het zuidoosten van Sicilië. De stad ligt aan de Ionische Zee (onderdeel van de Middellandse Zee). Syracuse is tevens hoofdstad van de provincie Syracuse. Siracusa is op oudheidkundig gebied een van de rijkste steden van Europa. In deze stad verstrengelen verleden en heden zich in een mengeling van stijlen die typisch is voor bijna heel Sicilië. In 2005 werd de stad samen met de nabijgelegen Rotsnecropolis van Pantalica geplaatst op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.
Enkele bezienswaardigheden in Siracusa zijn het archelogisch park, de catacomben van San Giovanni, de ruïnes van de tempel Apollon, Teatro Greco en de tempel van Athena. Het eilandje Ortigia is zeer zeker de moeite van bezoeken waard. Hier ligt het historisch centrum van de stad en is te bereiken via de brug Ponte Umbertino.

Agrigento

Aantal inwoners: 59.031 (2001)
Agrigento ligt op een heuvel op enkele kilometers afstand van de Siciliaanse kust met een schitterend uitzicht over de nabijgelegen Tempelvallei. Kronkelwegen en middeleeuwse trappen leiden naar beneden, naar de rivieren Sant’Anna en de San Biagio.
Met zijn tempels is Agrigento een stukje Griekenland op Siciliaanse bodem. In de oudheid was Agrigento een centrum waar kunstenaars, filosofen en belangrijke mensen samenstroomden. De stad werd zo belangrijk en rijk, dat het de ‘mooiste stad van de stervelingen’ werd genoemd.
Ten zuidoosten van het moderne Agrigento ligt de wereldberoemde Tempelvallei. Deze vallei biedt de bezoeker een betoverende en sprookjesachtige aanblik. De vallei bestaat uit een oostelijk en een westelijk deel, die van elkaar worden gescheiden door de weg die het centrum van Agrigento met het kustdorp San Leone verbindt. Aan dezelfde weg, een kilometer dichterbij Agrigento, liggen ook het archeologisch museum en, daartegenover, de ingang voor het Quartiere Elienistico Romano, waarmee het hart van het antieke Akragas, dat tussen de tempelheuvel en de acropolis lag, wordt aangeduid.

San Vito Lo Capo

Aantal inwoners: 4027 (2005)
Aan de noordwestelijke kust van Sicilië, zo’n 39 kilometer van Trapani, ligt San Vito Lo Capo. Het stadje ligt verschuilt in de baai tussen het Zingaro Natuurreservaat en het Natuurreservaat van Cofano. San Vito is een oude vissersstad met sterke Arabische invloeden die terug te vinden zijn in het eten en in de architectuur van de gebouwen.
Het strand van San Vito Lo Capo staat in de lijst van de 300 mooiste stranden van Italië. Naast zon, zee en strand heeft San Vito Lo Capo duidelijk ook een culturele waarde. Het heeft zeldzame archeologische schoonheden en schitterende natuurlijke schatten. Enkele bezienswaardigheden in het stadje zijn het Zeemuseum, de Palazzo La Porta en de Torrazzo. De Via Savoia is afgesloten voor verkeer en is daarom ook zeker de moeite van het afstruinen waard.

De Etna

De Etna is een vulkaan aan de oostkant van Sicilië. De vulkaan wordt lokaal ook de Mongibello genoemd naar het Italiaanse woord monte en het Arabische woord gebel, wat beide berg betekent. Volgens de Italiaanse schrijver Leonardo Sciascia lijkt zij op een "grote kat, die rustig ligt te spinnen en zo nu en dan even wakker wordt".
De Etna is na de Stromboli de actiefste vulkaan van Europa en één van de actiefste van de wereld. In juli 2001 was er de grootste uitbarsting van de laatste honderd jaar. De laatste uitbarstingen waren in de nacht van 4 op 5 september 2007, 23 november 2007 en op 10 mei 2008. Beide malen was er een lava fontein tot wel 300 meter hoog.
De stad Catania ligt aan de voet van de vulkaan. Je kan met de bus vanuit Catania naar Rifugio Sapienza op 1800 meter, vanwaar een kabelbaan verder naar boven gaat tot ruim 2500 meter. Van hieraf kan je bij goed weer met 4x4 jeeps naar 3000 meter rijden door een heuvelig lava landschap. Vanaf het eindpunt kan je diverse stukke lopen met een gids. Bijvoorbeeld naar de krater uit 2002 die toen een deel van de kabelbaan verwoestte. De directe omgeving van een kratermond wordt ook wel als een maanlandschap op aarde omschreven.

Deze Diese 22 hotels hebben wij speciaal voor u geselecteerd: Hotels haben wir speziell für Sie ausgesucht:

 • Hotel La Battigia

  Sicilie - Alcamo Marina
  "Modern, kleinschalig hotel op het zandstrand!!"
  3 Sterren
  8,6
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 421,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 0 mtr
  Supermarkt: 1 km
  Restaurant: 1 km
  Dorp: 1 km
  Luchthaven: 44 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Casa delle Monache

  Sicilie - Motto Camastra
  "Landelijk gelegen, kleurrijk en verzorgd hotel"
  3 Sterren
  7,9
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 323,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 12 km
  Supermarkt: 4 km
  Restaurant: 4 km
  Dorp: 4 km
  Luchthaven: 68 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Case di Latomie

  Sicilie - Castelvetrano
  "Van natuur tot wellness in authentiek hotel!"
  4 Sterren
  8,3
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 446,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 7 km
  Supermarkt: 5 km
  Restaurant: 5 km
  Dorp: 5 km
  Luchthaven: 70 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Edone

  Sicilie - Graniti
  "Hartverwarmend, gastvrij Sicilië!"
  4 Sterren
  9,0
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 467,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 12 km
  Supermarkt: 4 km
  Restaurant: 3 km
  Dorp: 3 km
  Luchthaven: 70 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Mahara

  Sicilie - Mazara del Vallo
  “Luxe hotel aan zee voor een veelzijdige vakantie”
  3 Sterren
  7,9
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 523,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand : 20 mtr
  Supermarkt: 500 mtr
  Restaurant: 0 mtr
  Dorp: 500 mtr
  Luchthaven 38 km
  Logies / ontbijt
 • Hotel Artemisia

  Sicilie - Ragusa
  “Sicilië echt zien, beleven en proeven?”
  3 Sterren
  8,9
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 360,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 22 km
  Supermarkt: 8 km
  Restaurant: 2 km
  Dorp: 8 km
  Luchthaven: 102 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Torre don Virgilio

  Sicilie - Cannizzara
  "Siciliaans genieten op gerestaureerde boerenhoeve"
  4 Sterren
  8,6
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 453,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 30 km
  Supermarkt: 10 km
  Restaurant: 3 km
  Dorp: 10 km
  Luchthaven: 114 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel La Corte del Sole

  Sicilie - Noto
  “Een oase in traditionele Siciliaanse stijl”
  4 Sterren
  9,2
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 528,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 1 km
  Supermarkt: 2 km
  Restaurant: 2 km
  Dorp: 2 km
  Luchthaven: 86 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Il Borgo

  Sicilie - Motto Camastra
  “Luxe en authenticiteit in Siciliaanse vallei”
  4 Sterren
  8,0
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 388,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 12 km
  Supermarkt: 5 km
  Restaurant: 0 km
  Dorp: 5 km
  Luchthaven: 62 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel La Terra dei Sogni

  Sicilie - Fiumefreddo
  “Met een magnifiek uitzicht op de Etna”
  3 Sterren
  8,2
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 389,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 2 km
  Supermarkt: 2 km
  Restaurant: 2 km
  Dorp: 2 km
  Luchthaven: 57 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Scala dei Turchi

  Sicilie - Realmonte
  “Op loopafstand van de beroemde krijtsteenkliffen”
  3,5 Sterren
  8,8
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 543,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 400 mtr
  Supermarkt: 2 km
  Restaurant: 0 mtr
  Dorp: 3 km
  Luchthaven: 175 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Baia D'Ulisse

  Sicilie - Agrigento
  “Luxe hotel met een privé strand”
  4 Sterren
  8,1
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 493,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 50 mtr
  Supermarkt: 500 mtr
  Restaurant: 0 mtr
  Dorp: 8 km
  Luchthaven: 170 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Villa Romana

  Sicilie - Porto Empedocle
  “Luxe hotel aan het strand en een heerlijk ontbijt!”
  4 Sterren
  7,9
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 598,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 0 m
  Supermarkt: 500 m
  Restaurant: 200 m
  Dorp: 3 km
  Luchthaven: 168 km
  Logies/ontbijt
 • Hotel Casale Romano

  Sicilie - Motto Camastra
  “Oase in traditionele Siciliaanse stijl”
  3,5 Sterren
  8,6
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 414,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 15 km
  Supermarkt: 1 km
  Restaurant: 0 m
  Dorp: 3 km
  Luchthaven: 65 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Baglio della Luna

  Sicilie - Agrigento
  “Genieten van het prachtige uitzicht op de tempelvallei”
  4 Sterren
  8,7
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 619,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 800 m
  Supermarkt: 2 km
  Restaurant: 0 m
  Dorp: 3 km
  Luchthaven: 160 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Masseria Degli Ulivi

  Sicilie - Noto
  “Landelijk genieten in Mediteraanse weelde”
  4 Sterren
  8,8
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 565,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 18 km
  Supermarkt: 8 km
  Restaurant: 0 m
  Dorp: 8 km
  Luchthaven: 88 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Addauro

  Sicilie - Siracusa
  “Rust en comfort in een unieke atmosfeer”
  3 Sterren
  8,0
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 376,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 3 km
  Supermarkt: 10 km
  Restaurant: 0 mtr
  Dorp: 3 km
  Luchthaven: 67 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Favorita

  Sicilie - Noto
  “Proef het Sicilië uit de 18de eeuw”
  4 Sterren
  9,0
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 533,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 4 km
  Supermarkt: 2 km
  Restaurant: 0 mtr
  Dorp: 3 km
  Luchthaven: 87 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Kaucana Inn

  Sicilie - Punta Secca
  “Zo ziet gastvrijheid in Sicilië eruit!”
  3 Sterren
  7,8
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 509,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 100 m
  Supermarkt: 500 m
  Restaurant: 0 m
  Dorp: 500 m
  Luchthaven: 118 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Alcantara Resort

  Sicilie - Gaggi
  “Ruimte en rust op een prachtig kleinschalig resort”
  4 Sterren
  8,7
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 496,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 4 km
  Supermarkt: 700 mtr
  Restaurant: 0 mtr
  Dorp: 450 mtr
  Luchthaven: 52 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Vecchia Masseria

  Sicilie - Caltagirone
  "Een onvergetelijk verblijf in een gastvrije atmosfeer”
  4 Sterren
  8,7
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 516,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 29 km
  Supermarkt: 8 km
  Restaurant: 0 mtr
  Dorp: 8 km
  Luchthaven: 85 km
  Logies/ ontbijt
 • Hotel Parco Cavalonga

  Sicilie - Ragusa
  ”Heerlijk wegdromen op deze magische plek”
  4 Sterren
  Reis inclusief vlucht
  vanafvanaf€ 526,- p.P.
  Direct boekenZum Angebot
  Bekijk prijzenPreise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 20 km
  Supermarkt: 6 km
  Restaurant: 3 km
  Dorp: 3,5 km
  Luchthaven: 106 km
  Logies/ ontbijt
 
Specialist Rick

Advies of hulp nodig? Vraag het onze Sicilië specialist, Rick.

0541-531003
0380-83202
032 2210 91405
In 2003 ben ik samen met mijn vrouw Ilios Reizen begonnen. Waarom? Omdat wij een all-inclusive vakantie niet leuk vinden. We willen tijdens onze vakantie ontspannen en genieten van het mooie weer, maar ook iets zien, ervaren en proeven van de bestemmingen.
Nu vele jaren later heb ik al veel van Zuid-Europa gezien, alle bestemmingen en accommodaties heb ik persoonlijk bezocht en ik ben nog niet klaar. Zodra ik weer iets bijzonders heb ervaren laat ik het u direct weten.
 • Vlucht, huurauto & accommodatieMietwagen und Unterkunft
 • 100% veilig: SGR, CF en ANVR100% Sicherheit
 • Alle accommodaties hebben we persoonlijk bezocht en beoordeeldAlle Unterkünfte haben wir persönlich besucht und überprüft
 • Dagelijks vertrek mogelijkTägliche Anreise möglich
 • Geen vaste wisseldagenKeine festen An- und Abreistage
 • Altijd iemand van ons agentschap ter plaatse, 24x7 lokale noodassistentieJemand von unserer Reiseagentur vor Ort, 24x7 lokale Nothilfe
 • Bijzonder, kleinschalig en authentiek, geen massa!Persönlich, charmant und authentisch
 • 100% flexibel, pas de reis naar uw wensen aan100% flexibel, gestalten Sie Ihre Reise nach Ihren Bedürfnissen
 • Vertrek van alle luchthavensAbreise von allen Flughäfen

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws en de beste aanbiedingen

Op dinsdag 30 oktober zijn er werkzaamheden aan onze website.
Mocht u problemen ondervinden dan kunt u ons altijd bellen op 0541-531003, wij helpen u graag telefonisch verder.
Akkoord & sluiten