Vragen? Bel
0541-531003
0380-83202
Link naar FacebookLink naar Twitter

Ga direct naar onze:Angebote für die perfekte Reise:

Vakantie El Hierro

Vakantie El Hierro, het ultieme eiland om te ontdekken. Een vakantie naar El Hierro, wat één van de eilanden van de Canarische Eilanden is. Vakantie El Hierro, dat is genieten in zijn puurste vorm op het kleinste eiland van de Canarische Eilanden. Wandelen, rust en geen massatoerisme staan bovenaan bij uw vakantie El Hierro, ook goed mogelijk te combineren met de eilanden Tenerife en Gran Canaria.

Reizen naar het Canarische eiland El Hierro

Naar het eiland El Hierro gaan geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland. U vliegt naar Tenerife en vanuit Tenerife brengt de ferry u er in minder dan drie uur naar toe. Ook vanaf Gran Canaria kunt u op El Hierro komen, maar dan met een binnenlandse vlucht. Wij regelen alles voor uw vakantie naar het mooie El Hierro.
Heeft u er wel eens aan gedacht om El Hierro te combineren met een verblijf op Tenerife of Gran Canaria? Om nooit te vergeten, vakantie El Hierro.

Wandelen tijdens uw vakantie op El Hierro

Wandelen is één van de voornaamste activiteiten voor uw reis naar El Hierro, vakantie op dit eiland is echt genieten! Reizen naar El Hierro staat gelijk aan ontdekken van natuur. Neem uw wandelschoenen mee en ga wandelen op dit indrukwekkende eiland, vakantie El Hierro, voeg dit toe aan uw lijstje met te bezoeken eilanden.

Meer informatie over:Weitere Informationen über:

Klimaat El Hierro
Het Canarische eiland El Hierro is vulkanisch en zeer bergachtig. Het klimaat wordt tot stand gebracht door de Canarische golfstroom. In de basis is er sprake van een droog klimaat, echter door de vaak aanwezige wind, de noordoostpassaat, is de atmosfeer vochtiger. De temperaturen liggen aan de kust gemiddeld tussen 19 en 23°C. El Hierro is vooral geliefd bij rustzoekers en wandelaars in combinatie met een aangenaam klimaat. In de hoger gelegen gedeeltes kan het een stuk koeler kan zijn, vooral in de avonden en nachten, verder komt er nogal eens mist voor wat voor een mysterieus effect zorgt. In het zonnige zuiden schijnt de zon gemiddeld 300 dagen per jaar. Aan de noordwest kust ligt het gebied El Golfo, dit is een laagvlakte, die omgeven wordt door hoge rotswanden. Nogal eens blijft de passaatbewolking hier tegen de rotswanden hangen, de zon heeft dan nog maar weinig kans. El Hierro is fameus voor de zogenaamde ‘bruma’, een passaatwind die er voor zorgt dat vooral dorpen op de hoogvlakte compleet verdwijnen in een dikke mist. Maar met de gemiddelde kusttemperaturen van tussen de 19 en 23°C is het een aangenaam klimaat om het eiland actief te ontdekken.
Betemmingsinformatie El Hierro
El Hierro maakt deel uit van de Canarische Eilanden. Het is het kleinste eiland dat bewoond is en wordt daarom ook wel ‘Ferro’genoemd. De hoofdstad van El Hierro is Valverde met ongeveer 2.000 inwoners. Een andere grote plaats op El Hierro is Frontera met ongeveer 1800 inwoners. Op heel El Hierro wonen ongeveer 10.800 inwoners. Met zijn vele kliffen en bergen is dit vulkanische eiland prachtig ongerept en zeker nog niet overlopen met toeristen. Wandelaars komen goed aan hun trekken op El Hierro, prachtige vergezichten, op dit indrukwekkende eiland staan op u te wachten. El Hierro en wandelen is een buitengewoon prachtige combinatie. Het hoogste punt van het eiland is de Malpaso met een hoogte van 1500 meter. Er zijn geen zandstranden te vinden op El Hierro. Het is het eerste zelfvoorzienende eiland door het ishydro-elektrische Gorona Windpark. In het zuiden van het eiland vindt je La Restinga. Vanaf hier is een gebied te vinden met beschermde wateren tot een diepte van 300 meter. Vele duikplaatsen met een uniek en vol leven en onderzeese vulkanische landschap. El Hierro, een eiland dat zeker de moeite waard is om te ontdekken!
Deze Diese 3 2 aanbiedingen aanbieding Angebote Angebot hebben we speciaal voor u geselecteerd uit ons Angebote haben wir speziell für Sie ausgesucht auf El Hierro aanbod::
 • Hotel Ida Ines

  El Hierro - Frontera
  "Fantastisch uitzicht op de kust en de bergen”
  2 Sterren
  Reis inclusief vlucht
  Vanaf Ab € 636,- p.P.
  Direct boeken
  Zum Angebot
  Bekijk prijzen
  Preise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 4,5 km
  Supermarkt: 800 mtr
  Restaurant: 600 mtr
  Dorp: 800 mtr
  Luchthaven: 26 km
  Logies/ ontbijt
 • Casita Elvira

  El Hierro - Isora
  “Sfeervolle, ruime casita met fenomenaal uitzicht”
  3 Sterren
  Reis inclusief vlucht
  Vanaf Ab € 1109,- p.P.
  Direct boeken
  Zum Angebot
  Bekijk prijzen
  Preise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 20 km
  Supermarkt: 5 km
  Restaurant: 350 mtr
  Dorp: 200 mtr
  Luchthaven: 9,5 km
  Logies
 • Hotel Parador El Hierro

  El Hierro - Valverde
  “Super locatie, excellente service en rust”
  4 Sterren
  Reis inclusief vlucht
  Vanaf Ab € 851,- p.P.
  Direct boeken
  Zum Angebot
  Bekijk prijzen
  Preise ansehen
  Bewaren Merken
  Strand: 0 km
  Supermarkt: 8 km
  Restaurant: 0 mtr
  Dorp: 8 km
  Luchthaven: 17 km
  Logies/ ontbijt
Specialist Daniëlle

Advies of hulp nodig? Vraag het onze El Hierro specialist, Danielle

0541-531003
0380-83202
032 2210 91405
Reizen is mijn passie en mijn bagage is de jarenlange ervaring in de reisbranche.
Ik ben zo bevoorrecht geweest al vele mooie ervaringen te hebben mogen beleven op de bestemmingen van Ilios Reizen. De mooiste en meest inspirerende bestemmingen zijn voor mij Tenerife, Gran Canaria, La Gomera en El Hierro.
Op beide eilanden kan je genieten van de rust, het prachtige landschap en van de overheerlijke typische Canarische keuken.
 • Vlucht, huurauto & accommodatieMietwagen und Unterkunft
 • 100% veilig: SGR, CF en ANVR100% Sicherheit
 • Alle accommodaties hebben we persoonlijk bezocht en beoordeeldAlle Unterkünfte haben wir persönlich besucht und überprüft
 • Dagelijks vertrek mogelijkTägliche Anreise möglich
 • Geen vaste wisseldagenKeine festen An- und Abreistage
 • Altijd iemand van ons agentschap ter plaatse, 24x7 lokale noodassistentieJemand von unserer Reiseagentur vor Ort, 24x7 lokale Nothilfe
 • Bijzonder, kleinschalig en authentiek, geen massa!Persönlich, charmant und authentisch
 • 100% flexibel, pas de reis naar uw wensen aan100% flexibel, gestalten Sie Ihre Reise nach Ihren Bedürfnissen
 • Vertrek van alle luchthavensAbreise von allen Flughäfen

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws en de beste aanbiedingen

Op dinsdag 30 oktober zijn er werkzaamheden aan onze website.
Mocht u problemen ondervinden dan kunt u ons altijd bellen op 0541-531003, wij helpen u graag telefonisch verder.
Akkoord & sluiten