Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Over Ilios Reizen

Sinds 2003 zijn wij een reisorganisatie die zich specialiseert in kleinschalige accommodaties weg van de massa op de mooiste plekjes rond de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Alle accommodaties die op onze website staan hebben wij zelf bezocht en zo hebben wij een ruim assortiment gecreëerd waar wij altijd rekening houden met de ideale vakantie, zodat u helemaal tot rust komt op adembenemende plekjes waar de zon altijd schijnt.
Onze missie is om u een zorgeloze vakantie te bezorgen!

Daniëlle Tukkers
Onze Tenerife, La Gomera en Gran Canaria specialist, Daniëlle
Daniëlle is naast specialist voor de Canarische Eilanden ook verantwoordelijk voor het klantencontact. U zult haar regelmatig aan de lijn krijgen, tevens zorgt ze voor het versturen van reisvoorstellen, inboeken van reizen en versturen van de reisbescheiden. Samen met Esther en Nancy zorgt ze ervoor dat u zorgeloos op vakantie kunt.
"Reizen is mijn passie en mijn bagage is de jarenlange ervaring in de reisbranche. Ik ben zo bevoorrecht geweest al vele mooie ervaringen te hebben mogen beleven op de bestemmingen van Ilios Reizen. De mooiste en meest inspirerende bestemmingen zijn voor mij Tenerife, Gran Canaria en La Gomera.
Op al deze eilanden kan je genieten van de rust, het prachtige landschap en van de overheerlijke typische Canarische keuken."Nancy olde Damink
Onze Cyprus en Rhodos specialist, Nancy
Nancy is naast specialist voor Cyprus en Rhodos ook verantwoordelijk voor het klantencontact. U zult haar regelmatig aan de lijn krijgen, tevens zorgt ze voor het versturen van reisvoorstellen, inboeken van reizen en versturen van de reisbescheiden. Samen met Esther en Daniëlle zorgt ze ervoor dat u zorgeloos op vakantie kunt.
"Al meer dan tien jaar ben ik met zeer veel plezier werkzaam bij Ilios Reizen en ondertussen heb ik veel bestemmingen meerdere malen bezocht. Als ik op ontdekkingsreis ben op Cyprus of Rhodos doe ik dat het liefst te voet of met de mountainbike, dat zijn echt ideale manieren om juist die onontdekte plekjes te vinden.
Daarnaast word ik altijd erg enthousiast van lekker eten met een goed glas wijn, dus dan zit ik op één van onze bestemmingen altijd goed!"Bianca Oude Velthuis
Onze Lanzarote specialist, Bianca
U zult Bianca wat minder snel aan de lijn krijgen, want Bianca is naast Lanzarote specialist verantwoordelijk voor onze routebeschrijvingen, Facebook, de nieuwsbrief, onze website, inkoop & product. Daarnaast heeft ze veel contact met onze mensen ter plaatse.
"Lanzarote “het eiland der elementen”, hier kun je duidelijk de vier elementen vuur, water, lucht en aarde zien en beleven. Dat is waarom ik helemaal weg ben van Lanzarote. Zo gauw u één stap zet op dit prachtige eiland zult ook u verkocht zijn. Zoekt u een hotel, appartement, een luxe villa of een authentieke casita, uw reis is mijn uitdaging! Ik help u graag aan een deskundig en persoonlijk advies."Bennie olde Damink
Ons administratieve genie, Bennie
Bennie is altijd eigenaar geweest van een horeca-gelegenheid bij een sportcomplex, maar kon niet stil zitten toen hij met pensioen ging. Drie dagen in de week is hij op kantoor te vinden en houdt hij onze administratie tiptop in orde. Op de vrijdagen verzorgt hij ook de gezamenlijke kantoorlunch.
In zijn 'overige' vrije tijd badmintont hij graag, daarnaast is hij veel op de fiets te vinden."
Rick ter Laak
Onze Sicilië specialist & eigenaar, Rick
Rick heeft alle bestemmingen bezocht en kan u overal over vertellen. Naast Sicilië- specialist is hij op kantoor verantwoordelijk voor de Ilios Reizen app, financiën, marketing en alles waar de rest geen raad mee weet. Hij is tevens vaak op pad en is hij ons gezicht naar buiten.
"In 2003 ben ik samen met mijn vrouw Ilios Reizen begonnen. Waarom? Omdat wij een all-inclusive vakantie niet leuk vinden. We willen tijdens onze vakantie ontspannen en genieten van het mooie weer, maar ook iets zien, ervaren en proeven van de bestemmingen. Nu vele jaren later heb ik al veel van Zuid-Europa gezien, alle bestemmingen en accommodaties heb ik persoonlijk bezocht en ik ben nog niet klaar. Zodra ik weer iets bijzonders heb ervaren laat ik het u direct weten."Cheray olde Damink
Onze reisspecialist & eigenaar, Cheray
Cheray heeft ook alle bestemmingen bezocht en kan u overal over vertellen, de kans dat u haar aan de telefoon krijgt is echter klein want op kantoor is ze verantwoordelijk voor de website, nieuwe bestemmingen, inkoop & product. Daarnaast zorgt ze ervoor dat alles achter de schermen goed loopt en dat de rest nooit zonder werk zit :)
Samen met Rick ben ik ooit Ilios Reizen begonnen en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Ik vind het heerlijk om zelf te reizen en zo de mooiste plekjes voor onze klanten uit te zoeken. De bestemming die mijn hart heeft gestolen is Cyprus omdat dat onze eerste bestemming was waarmee we zijn begonnen en de inwoners ontzettend gastvrij zijn en de natuur overweldigend is. Daarnaast heeft ook Mallorca een bijzonder plekje in mijn hart!Oscar - onze kantoorhond
Onze kantoorhond, Oscar
Oscar heeft als pup in oktober 2017 voor het eerst een bezoekje gebracht aan ons kantoor. Hij is heel relaxed en het ging zo goed dat we hebben besloten dat hij dagelijks mee mag. Hoewel Oscar heel graag mee zou willen naar onze bestemmingen en dol is op water en zon, is hij helaas nog niet mee geweest op een studiereisje.
Hij is een mengeling tussen een Golden Retriever, Labrador en Friese Stabij en hij is dol op eten en slapen!

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

  Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
  NL 0541-531003 BE 0380-83202
  ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
  of stel een vraag

  6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk