Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Casita El Hierro

Casita El Hierro, ook dat bieden wij aan voor uw reis naar El Hierro. Een casa, vaak op een finca gelegen, is een prachtig uitgangspunt voor uw vakantie naar El Hierro. Geniet in uw eigen casita, El Hierro heeft een ruime keus hierin, heerlijk na een wandeling thuiskomen op een eigen plek en genieten van een prachtig uitzicht. Bent u geïnteresseerd in een ‘casa rurales’ of in een landelijk gelegen casita met iets meer faciliteiten, kijk dan tussen ons aanbod welke accommodatie u het meest aanspreekt. Ook op onze andere bestemmingen Cyprus, Tenerife, La Gomera, Lanzarote, Rhodos, Mallorca, Gran Canaria en Sicilië vindt u deze sfeervolle accommodaties. Voelt u zich als een local als u verblijft in een Casita El Hierro.

Bezienswaardigheden El Hierro

El Hierro is een bergachtig eiland met 500 vulkanen. El Hierro kent nauwelijks zandstranden en de weinige toeristen die het eiland bezoeken komen voor de mooie natuur, de rust en de stilte. Verwonder u over het woeste karakter van het eiland. De bergen zijn veelal bedekt met naaldbossen en lenen zich uitstekend voor lange wandelingen. En na een lange wandeling komt u weer terug in uw casita op El Hierro. El Hierro biedt enkele mooie plaatsjes, maar vooral natuurschoon.

Activiteiten op El Hierro

Na een goede nachtrust op El Hierro in uw casita, kunt u plannen maken voor een stevige wandeling of fietstocht. Omdat het eiland bergachtig is, moet u rekening houden met flinke hoogteverschillen. Dat maakt het eiland dan ook bij uitstek geschikt voor wandelaars en natuurliefhebbers. Het eiland biedt volop mogelijkheden voor het maken van wandelingen langs de diverse kraters of door de bossen in het zuiden van het eiland. De wateren rondom El Hierro hebben veel moois te bieden en duiken rond het eiland is zeer de moeite waard. Ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen. Wij regelen graag uw onvergetelijke vakantie in een Casita El Hierro.