Vragen? Bel
0541-531003
0380-83202
Link naar FacebookLink naar Twitter

Corona

Laatste update - 21 augustus 2020

Wij merken dat er bij onze klanten die graag een reis bij ons willen boeken of die al hebben geboekt en de komende tijd vertrekken vragen betreffende het Corona-virus zijn. Dat begrijpen wij heel goed.
Wij willen u graag op de hoogte brengen van een aantal zaken.

Als u een pakketreis inclusief vluchten heeft geboekt dan hebben wij als reisorganisatie repatriëringsplicht, dit houdt u dat als u op een bestemming lekker vakantie aan het vieren bent en code oranje in dat gebied komt, wij de plicht hebben om u terug te brengen naar Nederland.
U hoeft daarvoor geen extra kosten aan ons te betalen.

Als u een reis heeft geboekt -zonder gebruik te maken van een eerder uitgegeven coronavoucher- met een boekdatum na 1 augustus 2020 en uw reisbestemming gaat naar code oranje dan krijgt u naar keuze een coronavoucher of u krijgt de betaalde reissom van ons binnen 14 dagen teruggestort (min de kosten van een eventuele annuleringsverzekering). Als u de reis met een voucher heeft betaald, dan krijgt u de reissom weer uitgekeerd in een voucher.
Eén tot twee weken voor vertrek wordt bepaald of uw reis plaats kan vinden.

De meeste bestemmingen kunnen weer bezocht worden, wij gaan er dus van uit dat alle reizen gewoon doorgaan. Mocht dit niet het geval zijn (bijvoorbeeld omdat er een vlucht geannuleerd wordt), dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en zullen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Daarnaast zijn onze collega's in de week van 15 juni alweer in Portugal geweest om voor u uit zoeken hoe het is om op vakantie te gaan in Corona-tijd. U vindt hier veel filmpjes over op onze Facebook-pagina.

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws en de beste aanbiedingen