Vragen? Bel
0541-531003
0380-83202
Link naar FacebookLink naar Google PlusLink naar Twitter

Verzekeringen

Kortlopende Annuleringsverzekering

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

Europeesche Verzekeringen: al negentig jaar dé specialist in vrijetijdsverzekeringen.

U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering

Als u een vakantie heeft geboekt, bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet u de reis annuleren, dan is Ilios Reizen helaas genoodzaakt u daarvoor kosten in rekening te brengen. Deze kunnen oplopen tot 100% van de reissom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt.
Wordt u tijdens de vakantie een paar dagen in een ziekenhuis opgenomen, of moet u eerder naar huis terugkeren, dan biedt de annuleringsverzekering ook uitkomst. Dan wordt namelijk de hele reissom vergoed als u de vakantie plotseling moet afbreken. Ook als een gedeelte van de vakantie al wél is doorgegaan.

Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annulerings- redenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.
Indien u van deze laatste verzekering gebruik wenst te maken kunt u dit telefonisch doen.

Waarnemer meeverzekeren

Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren.
Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Wat kost de verzekering?

De premie voor de aflopende annuleringsverzekering bedraagt 6,655% van de reissom (inclusief assurantie-belasting). De premie voor de Allrisk annuleringsverzekering bedraagt 7% van de reissom (inclusief assurantie-belasting). Voor de uitbreiding ‘Waarnemer’ wordt per uitbreiding 1,21% (inclusief assurantie-belasting) extra berekend. De poliskosten bedragen € 5,- per boeking.

Reisverzekering

Zonder zorgen op reis. Naar de zon, het strand of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op weg. Europeesche Verzekeringen is al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Deskundige personenhulp

Heeft u hulp nodig tijdens uw reis? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn +31 20 651 5777 dag en nacht bellen. De medewerkers helpen u snel en goed. Met de Kortlopende Reisverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd. Een geruststellend idee.

Optimaal: alles perfect geregeld

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico!

Wat kost de reisverzekering?

Wij adviseren een Aflopende Reisverzekering Optimaal voor € 2,62 per persoon per dag voor bestemmingen binnen Europa en landen grenzend aan de Middellandse Zee.

Verstandige uitbreidingen zijn:
Ongevallen € 0,15 p.p.p.d.
Extra sportuitrusting € 0,65 p.p.p.d.

De poliskosten bedragen € 5,00 per boeking.

Kinderen gratis

Op de reisverzekeringen van de Europeesche zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.

Kortom: met de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Wijzigingen voorbehouden

Bovengenoemde premies en dekkingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Ilios Reizen zal alles in het werk stellen eventuele wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op haar site.

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws en de beste aanbiedingen