Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Fly-Drive El Hierro

Fly-drive El Hierro geeft u het ultieme vakantiegevoel. Combineer het eiland El Hierro met Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria en/of La Gomera. De fly-drive El Hierro is volledig voor u geregeld zodat u zonder zorgen de mooiste plekjes van het eiland kunt bezoeken. U overnacht in authentieke en sfeervolle hotels, appartementen of casita’s. Wij maken uw Flydrive El Hierro graag op maat voor u en duur hoeft dat niet te zijn.

..lees verder .. lees minder

Eilandhoppen

Wilt u Fly-Drive El Hierro met Gran Canaria combineren en nog een paar dagen Tenerife of Lanzarote? Het kan allemaal. Bij aankomst staat er een huurauto voor u klaar waarmee u de beeldschone uithoeken van de Canarische Eilanden kunt bewonderen. Onze accommodaties zijn kleinschalig met een persoonlijk en uniek karakter en zorgen zo voor een extra beleving tijdens uw rondreis. Tip: Na een Flydrive op El Hierro nog een paar dagen relaxen aan zee? Verleng uw vakantie in één van onze prachtige accommodaties, een heerlijke afsluiting van uw fly-drive vakantie.

Vervoer tussen de eilanden

Naar het eiland El Hierro gaan geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland. U vliegt naar Tenerife en vanuit Tenerife brengt de ferry u er in minder dan drie uur naar toe. Ook vanaf Gran Canaria kunt u op El Hierro komen, maar dan met een binnenlandse vlucht. Gaat het vervoer per ferry, dan kunt u meestal de huurauto ook meenemen, lekker handig als u doorreist naar het volgende Canarische eiland! Wij regelen alles voor uw vakantie naar het mooie El Hierro. Taxitransfers worden daar waar nodig natuurlijk ook voor u geregeld. Na boeking ontvangt u van ons een uitnodiging om onze handige app te installeren. Deze is zeer praktisch in gebruik, voor zowel de routes als tips ter plaatse wordt dit door onze klanten ervaren als een erg welkome aanvulling tijdens uw Flydrive El Hierro en de andere eilanden.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk