Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202
Waterpark Siam Park

Siam Park op Tenerife

Dana Kurtz
Door: Dana Kurtz
Leestijd: 2 minuten
Tenerife Canarische Eilanden Tips en inspiratie

Op één van mijn vakanties was ik met mijn vriend Wouter op Tenerife. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden, behoort tot Spanje en ligt in de Atlantische Oceaan.

Wat velen niet weten is dat Tenerife een aantal grote attracties heeft, waaronder het Siam Park! Het Siam Park op Tenerife is één van de grootste en mooiste waterparken van Europa.

Het Siam Park betekent echt eindeloos waterplezier voor het hele gezin! Het park is een gigantisch waterpark vol spectaculaire glijbanen en heerlijke zwembaden. Het park ligt in Costa Adeje en is schitterend aangelegd met veel groen en biedt maar liefst 18,5 hectare waterplezier voor jong en oud. Het magische zwemparadijs is volledig gebouwd in Thaise sferen en werd in 2008 zelfs geopend door de Thaise prinses Maha Chakri Sirindhorn.

Nu ben ik eigenlijk niet zo’n grote fan van waterparken, maar tijdens deze vakantie met mijn vriend kwam ik er toch niet echt onderuit. Hij is een grote fan van waterparken en krijgt dan echt zo’n fonkeling in zijn ogen alsof hij weer een kleine jongen is. Entreekaarten zijn overigens erg gemakkelijk via ons te boeken. De kaarten liggen dan bij de ingang klaar of kunnen worden afgehaald bij ons kantoor ter plaatse. De prijs is niet goedkoop maar je krijgt er ook iets superleuks voor terug, een echte beleving. 

Uiteraard heb ik niet zomaar beloofd om mee te gaan!!! Direct naast het supermooie waterpark ligt een shoppingparadijs: de Siam Mall. Een waar paradijs voor vrouwen. En ja… mijn vriend moest een avondje met mij mee shoppen als tegenprestatie.

En toen was het zover: de dag in het Siam Park. En wat zal ik zeggen: ik ben nu wel een echte fan van waterparken, het was fantastisch. Een erg mooie beleving die ik niet had willen missen. Wij gingen daadwerkelijk de hele dag glijbanen op en af, de adrenaline stroomde door ons lijf. Glijbanen met namen zoals Jungle Snake, Naga Racer of Dragon. Het eten in het park is van prima kwaliteit, niet duur en zeer gevarieerd, zeer vriendelijk personeel. En wat ik persoonlijk spectaculair vond is het mega golfslagbad met golven van zeker 3 meter hoog.                                                      

Tip: Zorg dat je vroeg bent! En als je een auto hebt, ga dan met de auto, want parkeren voor een hele dag kost maar rond de 3 euro (ik weet het exacte bedrag niet meer).                                                                                                                                           

Deze ervaring mag je echt niet missen!

NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk