Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202
Voorpret

Voorpret

Nancy olde Damink
Door: Nancy olde Damink
Leestijd: 2 minuten
Tenerife Canarische Eilanden Tips en inspiratie

Voorpret is toch wel een heel leuk onderdeel als je je vakantie geboekt hebt. Binnenkort ga ik met mijn gezin naar Villa Maria op Tenerife. Een week onderdompelen in luxe, wandelen en heerlijk eten! Villa Maria bestaat uit luxe villa’s, sommige met eigen privé zwembad, en het grote voordeel vind ik toch wel dat het hotelfaciliteiten heeft. Dus lekker genieten van je eigen royale villa en toch in de watten gelegd worden. De villa wordt dagelijks schoongemaakt en je bedden regelmatig verschoond. Ik vind dat wel echt op en top vakantiegevoel!

We hebben alvast een excursie naar de Teide geboekt, want die mag dit keer niet ontbreken, ik ben er al eens geweest een aantal jaren geleden, maar ik wil er nog eens heen en een prachtige wandeling maken in dat prachtige ongerepte gebied.

Verder kijk ik al uit om uit eten te gaan bij het Italiaanse Restaurante Sauco in Alcala (wat, een Italiaan in Spanje!) Jazeker, ik ben gek op Italiaans eten en in het Spaanse dorpje Alcala zit een hele goede! Altijd erg vol met reserveringen, dus ik ga vooraf boeken daar.

Maar ook als ik denk aan Spaans eten, loopt het water me al in de mond. Heerlijk, die tapas hapjes, Iberico ham, Papas Arrugadas met Mojo Verde en Mojo Rojo, je weet wel, die zoute aardappeltjes in schil met groene en rode saus) en Patatas Bravas. Zet mij maar neer op een terrasje met al dat lekkers!

Wat gaan we nog meer doen, ik denk ook eens een partijtje (of is het potje ????)golfen! Mijn man kan best een beetje golfen en het lijkt mij erg leuk. Dus ga ik zeker de mogelijkheden checken om daar een golfles te nemen, bij Golfbaan Los Lagos, het ligt direct aan ons hotel, dus ideaal om eens te proberen dacht ik zo.

Ik heb altijd veel ideeën en plannen vooraf, maar houd mijn vakantie wel op een relaxte manier. Vaak toch wel een ochtendactiviteit, dan is het nog niet zo warm en dan ’s middags naar het strand of aan het zwembad relaxen. En natuurlijk nadenken over waar we gaan eten ’s avonds, want daar kunnen we ook echt van genieten. 

Nu al zin in om te gaan!

NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk