Vragen? Bel
0541-531003
0380-83202
Link naar FacebookLink naar Twitter
Negatief reisadvies = geld terug
Omboekservice mogelijk

Fly-drive Paleo Pafos

Cyprus - Fly-drive
8,7
"Ontdek het veelzijdige en authentieke Cyprus"
8-Daagse rondreis
Troodosgebergte
Opgravingen
Mozaïeken
Pafos
Logies/ ontbijt

Geniet nu van een heerlijke fly-drive op Cyprus en ontdek in alle vrijheid dit mooie eiland. Cyprus biedt zon, zee en strand, maar ook ruige bergen, groene valleien en gemoedelijke dorpjes. Bekijk overblijfselen van eeuwenoude culturen en ontmoet de vriendelijke bevolking.

Rondreis:

U begint de reis in het oosten van Cyprus in de omgeving van Tochni, vanwaar u heel gemakkelijk een uitstapje naar de hoofdstad Nicosia kunt maken. Vervolgens reist u via het Troodosgebergte naar Pafos, waar een bezoek aan de koningsgraven zeker niet mag ontbreken.

Accommodatie:

U verblijft tijdens uw fly-drive in 3-sterren accommodaties op basis van logies en ontbijt. Dit kan een hotel zijn of een studio/ appartement waar ze ontbijt serveren. De accommodaties beschikken in ieder geval over een ontbijtruimte en kleine bar. De meeste hotels beschikken over een zwembad en wifi.

Uw 2-persoonskamer:

De hotelkamers zijn netjes ingericht en hebben een tweepersoonsbed of twee separate bedden, airconditioning, televisie en een balkon. De badkamer beschikt over een douche of een douche/ badcombinatie en toilet.

Verzorging:

U verblijft op basis van logies en ontbijt.

Bijzonderheden:

Deze reis wordt uiteraard aangeboden inclusief huurauto. U ontvangt de huurauto op de luchthaven.

We raden af om met de huurauto naar het bezette deel te reizen, de huurauto is dan namelijk niet verzekerd. Indien u hier toch naar toe wilt, dan raden wij u aan dit te doen per taxi, te voet, openbaar vervoer of een georganiseerde excursie.

Aantal sterren:***
Duur: 8-dagen
Luchthaven: Pafos of Larnaca

8-Daagse veelzijdige fly-drive rondreis Cyprus. U verblijft in kleinschalige en sfeervolle accommodaties op basis van logies/ ontbijt.

Dag 1:

Aankomst - Aankomst op de luchthaven van Pafos of Larnaca. U wordt opgevangen en begeleid naar uw huurauto. Vervolgens rijdt u naar uw hotel in de omgeving van Tochni.
U overnacht in de regio Larnaca/Tochni. Voorbeeldhotel: Village Houses Tochni.

Dag 2:

Larnaca - U kunt vandaag in Larnaca het Turkse Fort, de St. Lazaruskerk, de Agora en de opgravingen van het oude Kition bezoeken. Daarnaast is het pittoreske dorpje Lefkara ook zeker een bezoekje waard, dit dorp is beroemd vanwege haar kant.
Overnachting in de omgeving van Tochni, voorbeeld hotel: Hotel Andreas & Melani, Village houses Tochni.

Dag 3:

Nicosia - Vandaag kunt u de hoofdstad Nicosia bezoeken met het oude en gezellige stadscentrum en het Cyprus Museum met het beeld van Aphrodite. Ook kunt u in Nicosia lopend de grens over naar het bezette deel van Cyprus. Vervolgens kunt u vanaf Nicosia het Troodosgebergte in rijden naar Platres waar u overnacht.
Voorbeeldhotel: Hotel Semiramis, Hotel Ambelikos of Village Houses Lofou.

Dag 4:

Troodos gebergte - Vandaag is een geschikte dag om het beroemde Kykkos klooster bezoeken. Onderweg komt u door pittoreske bergdorpjes waar u heerlijk kunt lunchen. Vanuit Platres kunt u ook een wandeling maken naar de Caledonian falls, een prachtige waterval.
U overnacht in het Troodos gebergte.
Voorbeeldhotel: Hotel Semiramis, Hotel Ambelikos of Village Houses Lofou.

Dag 5:

Pafos - Vandaag rijdt u naar Pafos, de tweede hoofdstad van Cyprus. Onderweg kunt u eventueel een stop maken in het pittoreske wijndorpje Omodos en de oude Romeinse stad Kourion aan zee bezoeken. ’s Avonds kunt u heerlijk dineren in de oude haven van Pafos.
Overnachting in de regio Pafos, voorbeeldhotel: Appartementen Sunset Bay of Appartementen Vrachia.

Dag 6:

Pafos - Vandaag kunt u Pafos bezoeken, u komt waarschijnlijk tijd te kort. ’s Morgens kunt u de bekende koningsgraven bezoeken en daarna heerlijk lunchen in de oude haven van Pafos. Bij de haven is ook de entree van de indrukwekkende opgravingen van oude Romeinse villa's met mooie mozaïekvloeren. Tegen de avond kunt u nog lekker winkelen in de oude stad van Pafos met haar smalle steegjes en leuke winkeltjes.
Overnachting in de regio Pafos. Voorbeeldhotel: Appartementen Sunset Bay of Appartementen Vrachia.

Dag 7:

Akamas - Vandaag kunt u een heerlijke wandeling maken in het natuurgebied Akamas in combinatie met een bezoek aan the baths of Aphrodite. U kunt ook lekker een dagje relaxen op het strand, eventueel in combinatie met een snorkel boottocht om het Akamas schiereiland. ’s Avonds kunt u lekker dineren op een van de vele gezellige terrasjes van Pafos.
Overnachting in de regio Pafos. Voorbeeldhotel: Appartementen Sunset Bay of Appartementen Vrachia.

Dag 8:

Vertrek - U kunt de huurauto weer inleveren op de luchthaven van vertrek of eventueel de vakantie verlengen in een accommodatie naar keuze.

Bijzonderheden:

U heeft de mogelijkheid om de fly-drive rondreis te verlengen met elke accommodatie op onze website.
De fly-drive rondreis, kan naar eigen wens en voorkeur worden aangepast. De vertrekdag, route, lengte van de reis, autocategorie en het aantal overnachtingen per hotel bepaalt u dan helemaal zelf. Wij doen u graag een passend voorstel.

Fly Drive Paleo PafosFly-drive Paleo Pafos - Kykkos kloosterFly-drive Paleo Pafos Fly-drive Paleo Pafos Fly-drive Paleo Pafos Fly-drive Paleo Pafos - OmodosFly-drive Paleo Pafos Fly-drive Paleo Pafos Fly-drive Paleo Pafos Fly-drive Paleo Pafos - Village Houses TochniFly-drive Paleo Pafos Fly-drive Paleo Pafos Fly-drive Paleo Pafos Fly-drive Paleo Pafos

anoniem (5 oktober 2018)

'Leuke reis veel gezien en voldoende ruimte voor rust'

anoniem (2 september 2018)

'Prima volgorde. Eerst het oosten verkennen (erg heet) dan het midden (wordt al koeler) dan het westen (lekkere zeewind).'

Geertine van Netten, Middelburg (2 september 2018)

'Leuk om op verschillende plaatsen te komen '

Mark Dignum, Utrecht (1 mei 2018)

'Mooie reis, langs mooie plekken. Zelf mogelijkheid om zoveel te reizen en te zien als je zelf wilt. voldoende te zien in de omgeving van de standplaatsen.'

Hilde de Kant, Hellevoetsluis (10 oktober 2017)

'Mooie rondreis. Goed te doen in een week. Lijkt alsof je langer weg bent door alle indrukken.'

W.van Ham, Amersfoort (24 maart 2017)

'Prima formule, heeft aan onze verwachtingen voldaan.'

Mevr.W.v.Berge Henegouwen, Aalten (21 februari 2017)

'Ideale manier om niet aan één plaats gebonden te zijn.'

anoniem (22 december 2015)

Wat zeer attent om een welkomst thuis kaartje te sturen
Bij onze vele reizen hebben een dergelijke service net als voor de reis nog niet bemerkt
Het was een geweldige ervaring
Het was uiterst professioneel verzorgd en ook uitgevoerd
Onze complimenten
Tot een volgende reis.

L Plompen, Epe (13 december 2015)

'We werden netjes naar de auto gebracht en ook na terugkomst netjes en stipt teruggebracht
de auto was prima waardoor links rijden echt meeviel.'

anoniem (25 oktober 2015)

'Heel goed geregeld in goede volgorde van locaties.
De kleinschalige accomodaties waren precies wat we hoopten.'

meer infoHulp bij online boekenHilfe
meer infoVluchtinformatie
meer infoHuurauto
 
 
Specialist Nancy

Advies of hulp nodig? Vraag het onze Cyprus specialist, Nancy.

0541-531003
0380-83202
032 2210 91405
Al meer dan tien jaar ben ik met zeer veel plezier werkzaam bij Ilios Reizen en ondertussen heb ik veel bestemmingen meerdere malen bezocht. Als ik op ontdekkingsreis ben op Cyprus of Rhodos doe ik dat het liefst te voet of met de mountainbike, dat zijn echt ideale manieren om juist die onontdekte plekjes te vinden.
Daarnaast word ik altijd erg enthousiast van lekker eten met een goed glas wijn, dus dan zit ik op één van onze bestemmingen altijd goed!

Andere bezoekers bekeken ook:

Beliebteste Reisen:

 

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws en de beste aanbiedingen

Op dinsdag 30 oktober zijn er werkzaamheden aan onze website.
Mocht u problemen ondervinden dan kunt u ons altijd bellen op 0541-531003, wij helpen u graag telefonisch verder.
Akkoord & sluiten