Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Familievakantie op El Hierro

Familievakantie op el Hierro, met het hele gezin avontuurlijk op reis. Misschien niet de allereerste bestemming waar u aan denkt, een familievakantie op El Hierro, maar hoe avontuurlijk is alleen al de reis ernaar toe. De meeste familievakanties die wij aanbieden zijn gelegen in een rustige omgeving, dat wil niet zeggen dat er niks te beleven is voor kinderen. Natuurlijk worden de accommodaties aangeboden in combinatie met een huurauto, de ferryovertocht en indien gewenst een vlucht. Lekker veel ruimte en privacy in en rondom uw accommodatie en dan fijn met de huurauto leuke activiteiten ondernemen zoals stranden en dorpjes verkennen in de buurt. Waar wacht u nog op, een familievakantie op El Hierro.

..lees verder .. lees minder

El Hierro met kinderen

El Hierro met kinderen staat gelijk aan ontdekken, natuur en een mooie omgeving. Voor de kinderen is het één groot avontuur, trek er lekker op uit tijdens je familievakantie op El Hierro. Ga wandelen en ontdekken in de wilde natuur. Je kan hier goed zien hoe het eiland is is opgebouwd door de vilkanische activiteiten. 's Morgens lekker gezamenlijk buiten ontbijten of 's avonds lekker met het hele gezin barbecueën terwijl de kinderen fijn spelen.

Kindvriendelijke en leerzame uitstapjes

Samen met de kinderen leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld El Charco Azul. Misschien kunt u wel een stuk gaan zeilen onder begeleiding, of op zoek gaan naar de reuzenhagedis die hier nog voorkomt. Zeker niet te missen is El Charco Azul, een gemakkelijk te bereiken natuurlijk zwembad, neem heerlijk een duik in het aangename bad in het azuurblauwe water, waar u veilig kunt zwemmen. Neem je vader en moeder mee voor een familievakantie op El Hierro.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk