Vragen? Bel
0541-531003
0380-83202
Link naar FacebookLink naar Google PlusLink naar Twitter

Ervaringen/ reviews klanten Ilios Reizen

Lanzarote, Appartementen La Avenida, 27 januari 2015
Goedenavond.

Wij zijn net terug van Lanzarote alwaar we een appartement hadden in La Avenida van jullie organisatie. Wij zaten in het gedeelte Casa Domingo, nr 7.

We zijn zeer tevreden over de service, de locatie en het appartement. Het was zeer ruim, schoon en het uitzicht erg mooi.

Wij konden Ilios reizen niet, maar gaan er zeker in de toekomst nog eens gebruik van maken. De dingen die beloofd waren zijn ook echt gerealiseerd en dat is tegenwoordig wel eens anders.

Bedankt, de vakantie was daardoor voor ons zeer geslaagd.

Met vriendelijke groet,

Mevr. M.Vos
=======================================================
Tenerife, Villa Adeje, 25 augustus 2014

Beste mensen,

Allereerst willen wij jullie hartelijk bedanken voor de welkom-thuis-kaart die na onze terugkeer uit Tenerife op de deurmat lag. Erg attent!

Wij hebben het goed naar onze zin gehad. De villa (villa Adeje) is ruim, is van alle gemakken voorzien, compleet ingericht, goed schoon (met dank aan Ana) en last but not least, heeft een geweldig uitzicht!

Twee puntjes van opbouwende kritiek:

  • de villa ligt halverwege een berg, dus zowel via de vooringang als via de achteringang is het klimmen en trappen lopen. De villa is daardoor wat minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Wij hadden daar geen last van, maar het is wellicht handig om dit op de website erbij te gaan vermelden.
  • de informatiemap in de villa is wel erg summier. Het zou handig zijn als er bijv een plattegrond van de directe omgeving in zou zitten (je moet nu zelf uitzoeken waar het dichtstbijzijnde strand is en hoe daar het gemakkelijkst te komen, waar de supermarkten zijn, openingstijden, enzovoorts). Voorts zou het handig zijn als er informatie in zou zitten over wat te doen met het huisvuil (na twee weken was het ons nog steeds niet duidelijk, wij hebben onze zakken dan ook "illegaal" bij de buren in de bak gedaan).

Verder hadden jullie het zoals vanouds weer erg goed voor elkaar. Complimenten en dank daarvoor!

Graag tot ziens,

H. Kok
=======================================================
Cyprus, Village Houses Tochni, 8 augustus 2014

Dag mensen van Ilios,

Gisteren zijn we teruggekomen van 10 heerlijke dagen op Cyprus. Dank voor jullie welkomskaartje. Wij nemen aan dat jullie steeds op zoek zijn naar het verbeteren van jullie dienstverlening en ook graag feedback krijgen op de accommodaties die jullie aanbieden. Daarom onderstaand vers van de pers onze mening (en verbeterpunten) over de door ons bezochte locaties.

Cyprus Villages Tochni
  • Wat een goede tip van jullie om de dag na aankomst en de dag voor vertrek hier door te brengen. Lekker dichtbij het vliegveld en de mogelijkheid om heerlijk te eten en te ontbijten.
  • Wat een leuke sfeer en wat een leuke huisjes bij de centrumlocatie. Voor ons perfect voor één nachtje.
  • Wat een gastvrijheid, de 2e keer was er zelfs aan glutenvrij brood gedacht.

Er zijn ook verbeterpunten:
  • wij reden in het donker (bij aankomst) naar de locatie en jullie routebeschrijving was perfect (goede tip van de zaklamp), maar eenmaal aangekomen in het dorpje is de locatie zelf slecht bewegwijzerd en de paar borden die er wel staan zijn niet verlicht;
  • ook de berg op naar de locatie en de scherpe bocht (over onverharde weg) naar rechts is o.i. onduidelijk en onveilig; zeker als je met een vreemde linkse auto rijdt
  • eenmaal aangekomen op de parkeerplaats (in het donker) van de centrumlocatie ook geen lampen en geen heldere aanduiding waar je in kan checken.


Sun Camero Apartments - Pomos
  • Wat liggen deze appartementen prachtig zo pal aan zee. Overigens gaat niemand zwemmen daar in de zee. De golven waren hoog en hard en de keien en het grind belemmeren een goede toegang tot het water. Gelukkig kan je niet al te ver van de locatie wel goed de zee in.

Verbeterpunten
  • Bij aankomst was er niemand aanwezig om ons welkom te heten en bleek ook ons appartement om 12.00 nog niet gereed en leek het er ook op dat we niet werden verwacht. Omdat wij de communicatie deden met en via het Poolse meisje in de bar bij het zwembad kwam dit wat ongemakkelijk en ongastvrij over.
  • Na drie dagen sprak de eigenaar ons aan. Het is altijd lastig om duidelijk te maken wat verbeterpunten zijn, maar we menen dat we wel duidelijk hebben gemaakt dat we de locatie prachtig, maar de studio minimaal vonden. Op ons verzoek kregen wij wel direct een nieuwe koekenpan en de ontbrekende waterketel.

Groet C.
=======================================================
La Gomera, Appartementen El Llano, 4 augustus 2014

Beste mensen van Ilios,

Vannacht zijn we weer thuis gekomen na een heerlijke vakantie op La Gomera.
De heenreis gong perfect (behalve een kleine vertraging met het vliegtuig door een te laat komende voorganger, maar dat is niemand kwalijk te nemen), Op Tenerife stond de mevrouw keurig te wachten, de taxi ging perfect, de overnachting ook (in een park waar wij geen vakantie lang zouden willen verblijven, een echt 'Engels' park van de tv). De voertocht naar La Gomera verliep spoedig en de auto stond klaar (een mooie nieuwe auto!)

Het appartement in El Llano was erg mooi. Alles heel nieuw en goed onderhouden, het zwembad heel schoon (en geen chloor, maar een andere manier om het schoon te houden en dat is heel fijn).

Ook de terugweg verliep foutloos. Alles en iedereen op tijd, keurige taxi op Tenerife, prima thuisvlucht.

En wat leuk om thuis een kaartje met 'welkom thuis' van jullie te treffen.

Kortom: een perfecte vakantie. Zeker ook doordat jullie alles zo prima voor elkaar hebben. Veel dank daarvoor!

Hartelijke groet, Hans

=======================================================
Sicilie, Hotel Tenuta Edone, 17 juni 2014

Een hotel waar je de smaak en liefde met een familiale sfeer nog voelt. De eigenaresse Anna overlaad je met tips en suggesties voor bijvoorbeeld individuele excursies naar de vulkaan Etna. Op verzoek kunt u eten bij een leuk restaurant zeer goed en redelijk geprijsd. Hotel Tenuta Edone is prima gelegen als een uitgangspunt voor vele wandelingen en culturele bezoeken.

m.v.g
Fam de Groot

============================================================
Sicilie, Fly-drive Il Mare, 19 juni 2014

Dag,

Heerlijke vakantie gehad, alles erg goed geregeld, bedankt voor de goede service.

Met vriendelijke groet,
J. den D.
======================================================
Rhodos, villa Ossiano, 2 juni 2014

Net terug van een heerlijke vakantie in Rhodos.
De villa heeft alles aan luxe wat je ook thuis verwacht Op de eerste verdieping zijn twee dakterrassen met prachtig uitzicht over de olijfbomen en sinaasappelboomgaarden richting zee en Lindos. De villa ligt 400 meter van de grote weg naar Lindos/Rhodos (die je niet hoort) en ongeveer 1,5 kilometer van Haraki.
De eigenaars wonen naast de villa's en er is hun niets teveel om hun gasten in de watten te leggen.

Kortom een geweldige plek voor een ontspannen vakantie.

Groet,
J & A

========================================================
Cyprus, Hotel The Library, 31 mei 2014

Het vriendelijke personeel was zeker een plus in onze vakantie. Het eten was delicious en niet duur! Uitstekende keuze om te ontspannen! We komen hier zeker nog een keer terug. Dank je wel voor de prachtige week.

groeten uit Amersfoort
========================================================
Cyprus, Villa Styliani, 15 mei 2014

Super vakantie gehad, de villa is lekker ruim opgezet en heerlijk rustig gelegen.
Voor ons perfect want wij houden niet van de grote drukte.
Nogmaals bedankt.

Fam. Klaassen, Purmerend

=======================================================
Tenerife, Villa Adeje, 12 mei 2014

Goedemorgen,

Inmiddels zit helaas onze vakantie er op,middels deze mail wil ik namens ons allen de complimenten geven aan jullie,mensen daar ter plaatse en
Eigenaar.

Manier waarop jullie alles hebben georganiseerd en ons hebben geïnformeerd in 1 woord perfect,kan natuurlijk altijd wel eens iets tegenzitten maar alles vlekkeloos verlopen en helemaal duidelijk.

Mensen ter plaatse zijn we keurig door opgevangen op een alleraardigste manier en dag voor vertrek heb ik nog met Ana contact gehad en mochten we dag van vertrek iets langer in het huis blijven
Ook huis en alles eromheen keurig en schoon.

Tenslotte ook aan de eigenaar compliment,werkelijk fantastisch huis met alles erop en eraan.

Kortom dit was alles wat een vakantie perfect maakt.

Vriendelijke groeten en zeker tot een volgende keer.

Fam. G
Fam. H
========================================================
Tenerife, Villa Remedios, 11 mei 2014

Beste mensen van Ilios,

We zijn net terug van Tenerife en willen graag onze ervaringen delen van villa Remedios. Dit kunnen jullie (geanonimiseerd) gebruiken op jullie website.

De villa was fantastisch: ruim opgezet, schoon, mooie uitzichten, rustig en toch op korte afstand is er een winkeltje (met heerlijk fruit, brood en natuurlijk ook ijsjes!) en een restaurant. De vriendelijke eigenaren liepen over van de aanbevelingen voor onder andere lekker eten en boodschappen doen. Vanaf het terras konden we goed het spelen van de kinderen in het zwembad in de gaten houden. De villa ligt centraal op het eiland: binnen een half uur in Santa Cruz en het vliegveld, heerlijk vis eten in Las Eras (restaurant Tomasin) en iets meer dan een uur rijden naar de Teijde. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groeten,
Mevr C.
========================================================
Sicilie, Fly-drive Il Mare, 11 mei 2014

Hi Ilios

Net terug van een fantastische week op Sicilie.
Alles klopte.
Ik heb 1 opmerking:
Palermo is heel moeilijk te bereiken voor autorijders, want als je niet precies weet hoe je moet rijden, dan rij je gegarandeerd in rondjes in hele kleine straatjes.

Voor de rest niets dan lof en bedankt voor de kaart.

Groetjes

J.
========================================================
Cyprus, Hotel Y en P, 7 mei 2014

Goedenavond beste medewerksters van reisbureau Illios.

Ik wil jullie bedanken voor de mooie welkomskaart die thuis lag te wachten op ons. Wij hebben het erg naar onze zin gehad op Cyprus. Bij aankomst op het vliegveld in Larnarca stond een dame ons op te wachten om ons naar het transferbusje te brengen van autoverhuur HERTZ prima geregeld. Was wel even wennen aan het links rijden maar ging goed. Het hotel was prima. Aardige mensen, heel behulpzaam. Het weer was prima 27 graden en je kon prima zwemmen in schoon zeewater. Dit
Hotel is aan te raden voor mensen die niet van drukte houden en geen disco,s nodig hebben om zich te vermaken.

Met vriendelijke groeten
fam Velten

========================================================
Cyprus, Appartementen Vrachia, 4 mei 2014

Hallo Nancy,

We hebben een heerlijke vakantie gehad op Cyprus en het appartement en de service was perfect.

Groet Jo

=====================================================
Rhodos, Appartementen Lindian Myth, 25 april 2014

Kalimera Ilios,

We hebben een Super:) vakantie gehad. Leuke plek! Rustig maar tegelijkertijd dicht bij alles wat je nodig hebt. Studio's zijn zeer comfortabel en schoon. Fantastisch uitzicht vanaf het balkon. Lindos is echt de mooiste plek op het eiland. Mooie brede zandstranden met turkoois water, dus heerlijk dat je daar naar toe kan lopen.

Bedankt voor het welkomthuiskaartje! Zeer attent.

groet uit Rotterdam

======================================================
Tenerife, Casita Morro Catana, 12 april 2014

Masca,wat een bijzonder plaats en over de casita Morro Catana een heerlijke plek om te vertoeven met vriendelijke eigenaren. Wij als wandelaars kwamen er prima aan onze trekken. In het voorjaar een prachtige natuur.

Bedankt!
========================================================
Cyprus, Fly-drive Thalassa, 5 april 2014

Wij hebben een geweldige reis gehad. Beide hotels waren uniek!
Ontbijt perfect, met uitstekende keuzes. Dineren in de avond (Smart Casual minimaal) uitstekend met onberispelijke service. Wijn selectie echt geweldig, alleen een beetje prijzig... maar, je leeft maar een keer!
Bedankt voor de attente welkomthuis kaart.

Meneer en mevrouw van Stappen
========================================================
Cyprus, Hotel Londa, 30 maart 2014

Hoi Nancy,

We waren erg tevreden en hebben echt genoten van alles wat Hotel Londa te bieden had. Alles was geweldig. De kamer, het uitzicht, het strand en zwembad, de spa-faciliteiten, het ontbijtbuffet en het gezellige restaurant, het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam, de prachtige ambiance van de lobby in de avond was zeer ontspannend en aangenaam om daar te zitten, te lezen en te chatten. We gaan zeker nog een keer terug.

meneer D. uit Amsterdam

========================================================
Lanzarote, Appartementen Mansion Nazareth, 17 maart 2014

Beste Ilios,

Wij zijn net teruggekomen van een heerlijke vakantie op Lanzarote. Het appartement ligt op een geweldige locatie en vooral de gemoedelijke sfeer sprak ons erg aan. We gaan zeker nog eens terug.

Bedankt voor de prima service.

Groet,
Mevr. Pietersen

===========================================================
La Gomera, Hotel Parador, 6 maart 2014

Nu we weer thuis zijn willen we u bedanken voor de perfecte organisatie voor onze reis naar La Gomera. Alles liep op rolletjes. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

Vriendelijke groeten,
De Vries

===========================================================
Tenerife, Villa Maria, 1 maart 2014

Villa Maria.

Wat een luxe, de jacuzzi was fantastisch en heerlijk op temperatuur! Goede service en leuk dorpje Las Galletas op loopafstand

Familie Luttikhuis uit Groenlo

============================================================
Tenerife, Appartementen Isla Verde, 27 februari 2014

Leuk appartement, basic ingericht maar alles aanwezig wat je nodig hebt!
Johan, de beheerder is erg gastvrij.
We hadden een super uitzicht vanaf het balkon, zeker een plekje om nog eens naar terug te gaan.

Familie Vermaat uit Breda
===========================================================
La Gomera, El Llano 17 februari 2014

Best team,

Wij hebben een perfecte reis achter de rug. Alles zeer goed geregeld, leuk appartement, een 10.

Vriendelijke groet
Daan
========================================================
Tenerife, Casita Las Breveritas 8 februari 2014

Goedendag

Wij zijn van 8 t/m 15 februari op vakantie geweest naar Tenerife, locatie: Casa Breveritas in Icod.
Graag wil ik laten weten, dat deze vakantie ons bijzonder goed bevallen is.
Er waren aanvankelijk wat problemen met het vinden van de huurauto. Informatie hierover was niet helemaal helder, waardoor het verhuurbedrijf en wij elkaar zijn misgelopen. Dat was op zich vervelend, maar omdat we via de telefoonnummers in onze papieren, wel contact kregen met zowel de eigenaar van de locatie als ook met Ilios Nederland, hadden we niet het gevoel er alleen voor te staan. Na 2 uurtjes hadden we alsnog onze auto.

De locatie was prachtig, precies zoals op de foto’s. Het huisje was goed verzorgd en compleet ingericht, we hadden volop privacy op ons eigen terras en ook de bijbehorende tuin met zwembad is ons goed bevallen. De eigenaars waren vriendelijk en behulpzaam. Een pluspunt van deze locatie is de ligging aan de rand van Icod, na een paar 100 m lopen, ben je in een prachtig gebied van kleine landbouw en later bos.
Al met al denken we met veel plezier aan deze vakantie op deze mooie plek terug.

Met vriendelijke groet

Ans

========================================================
Lanzarote, Casa Oceano 3, 4 februari 2014

We hadden Oceano 3 geboekt. Werkelijk een perfecte locatie net buiten het centrum, maar het is mogelijk om te voet het centrum te bereiken (ong. 20 min.) Een grote supermarkt ligt op 7 minuten lopen. Vanaf het terras is het net alsof het alleen u en de Oceaan betreft.

m.v.g.
Familie De Groot
========================================================
Cyprus, Hotel Columbia Beach Resort, 18 januari 2014

Hoi Ilios,

We hebben erg genoten van onze vakantie in Hotel Columbia Beach resort, wat een fantastische plek, ideaal voor een wintervakantie.

Bedankt voor de goede service en hulp met de extra bagage.

Fam. de J. Haarlem
========================================================

Lanzarote, Appartementen Sol, 15 januari 2014

Beste Danielle,

Net terug uit Lanzarote, wilde wij jullie even laten weten hoe het was. Appartementen Sol is een fijn appartement, het is inderdaad eenvoudig, maar netjes en schoon en dat is toch het belangrijkste. Voor ons was het een mooie plek om daar vandaan het eiland te verkennen. Wat we dan ook geregeld hebben gedaan.

Bedankt voor het attente welkom thuiskaartje.

met vriendelijke groet,
Fam. Bruins
========================================================
Cyprus, Fly-drive Aphrodite, 13 januari 2014

Beste mensen van Ilios,

Hierbij wat foto’s van onze reis door Cyprus.

De heenreis had een half uur vertraging maar verliep voorspoedig. De man van Hertz wachtte ons op in Larnaca en bracht ons direct naar het kantoor waar we een Suzuki Splash kregen i.p.v. de Kia, dus een meevaller. De extra autokosten waren 17 euro en ca 70 euro benzine, we hebben heel wat kilometers gereden. Het links rijden met het stuur rechts had ik al eens eerder gedaan (Zimbabwe) en was ook dit keer geen enkel probleem.

De eerste rit in het donker was het wel even spannend om niet verkeerd te rijden, maar we vonden het hotel aan Governor’s beach zonder problemen.

De tweede dag hebben we Larnaca bezocht, het fort, de kerk en moskee etc. en Agia Napa dat tegenviel, een commerciële badplaats, die hebben we hier genoeg.

De derde dag zijn we naar Lemesos/Limasol gereden en de stad bezocht, de mooie kerk, de overdekte markt en plein met terrasjes. Daarna het schiereiland en het zoutmeer bekeken, de Kolossi beklommen en vandaar naar Omodos om het klooster te bezoeken. Daarna door naar Lofou en de herberg van Kostos. Daar was het heel gezellig, fijn appartement, lekker gegeten bij de open haard.

De vierde dag zijn we de bergen ingetrokken, naar Troödos en de Olympus waar wat sneeuw lag en vooral gezinnen met kinderen waren met koek en zoopie. Dus gauw doorgereden naar het Kykkos klooster, erg mooi maar het museum was helaas gesloten, verder alles wel bekeken. Daarna via allerlei kronkelweggetjes door dorpjes terug naar Lofou voor een heerlijke Musaka bij Kostos.

Dag vijf via de rots van Aphrodite naar Pafos, beetje toeristisch wel, verder mooie haven, fort stelt niet veel voor. Vanaf Pafos geprobeerd langs de kust naar Akamas te rijden, maar moesten opgeven vanwege de slechte onverharde weg en simpele huurauto (die we niet wilden beschadigen). Dus binnendoor naar Polis en Latchi naar het hotel Y&P.

Het weer zat ons niet altijd mee, dag zes regende het de hele dag en hebben we weinig kunnen zien. De haven van Latchi was leuk, maar wandelen in de Akamis ging niet door, Polis in de regen was ook geen uitdaging.

Dag zeven weer redelijk weer, we zijn eerst naar Tochni gereden, koffers in de kamer gezet en doorgereden naar Lefkosia/Nicosia. Daar vooral de (kleine) oude stadskern bekeken, het Turkse deel met militairen gelaten voor wat het was. In de piepkleine ‘kathedraal’ was een bruiloft gaande die we voor een deel konden bijwonen, dat was wel grappig. Na een hele middag wandelen in de vroege donkerte weer terug naar Tochni en het bijzonder aardige en gastvrije Grieks/Zwitserse gezin. Heerlijk gegeten, prima appartement met alle voorzieningen, maar helaas een korte nacht want vroeg op om de auto af te tanken en weg te brengen.

Met de bus van Hertz naar het vliegveld om in te checken. Vliegtuig ging redelijk op tijd, maar zat bomvol.

Een fijne en interessante vakantie, wij danken jullie graag voor alle goede zorgen.

Groetjes,
Ben en Annemieke

========================================================
Cyprus, Wandelreis Kourion, 9 januari 2014

Beste Nancy,

Graag wilde ik nog laten weten wat een fijne reis mijn broer in ik door Cyprus hebben gemaakt. Wij zijn vooral bij Hotel Ambelikos in Potamitissa bijzonder hartelijk ontvangen. Ook het hotel in Tochni was fraai ingericht en door prettige mensen beheerd. Alles was prima geregeld en we hebben veel gezien, zelfs Nicosia.

Bij de wandelingen vroegen we ons af of de GPS coördinaten aan de beschrijving van de startpunten kunnen worden toegevoegd. Verder waren de instructies wel duidelijk. Uiteindelijk hebben we minder wandelingen gemaakt dan gepland omdat het al tegen vijf uur donker werd (met name lastig op de dagen dat we naar een ander deel van het eiland reisden). Maar dan wacht ons nog heel wat als we een keer in de lente of het najaar terug zouden gaan.

Heel veel dank dat we zo kort dag bij uw reisbureau terecht konden en dat u met ons heeft meegedacht over de keuze van accommodaties.

Met vriendelijke groet,
T. van Kessel
============================================================
Lanzarote, Casa Perdomo, 8 januari 2014

supermarkten zijn wat verder gelegen. zo'n 10 tot 15 min rijden. wij gingen naar de spar in Macher. dat is vlakbij een rotonde.deze is goedkoper dan die van Mozaga. Deze supermarkt ligt aan de hoofdweg maar wat lastiger te vinden.
De pinautomaat is ook in Macher bij het pompstation, ook vlakbij de rotonde gelegen.

m.v.g.
van Aerde
=======================================================
Tenerife, La Gomera en Lazarote, 2 januari 2014

Allereerst de beste wensen voor 2014.

Ook stuur ik wat foto’s toe van de hotelletjes die wij dankzij jullie mochten bezoeken.

De vogels zijn wel speciaal zeker als je als natuurliefhebber/ vogelaar naar de Canarische eilanden gaat.

De blauwe vink zit op Tenerife en Gran Canaria. Beste plek voor vogelaars is de picknickplek Las Lagas.
Hier zitten ook de welbekende Kanarie, Berthelots Pieper en ondersoort van de grote bonte specht.
Vanuit Vilaflor richting Boca de Tauce, onderweg vind je links de picknickplek.

Het Canarisch Paapje is ALLEEN te vinden op Fuerteventura en nergens anders in de wereld. Vogelaars willen deze soort graag zien.

Renvogels en Kraagtrappen zijn goed te zien op Fuerteventura en Lanzarote. Vooral op Lanzarote tussen Soo en Munique.

Voor de beide laurierduiven (Bolles Laurierduif en Laurierduif) zijn de beste plekken op Tenerife (Erjos) en La Gomera (Monte el Cedro) te vinden.
Eerstgenoemde plek is een prachtige wandelroute door een van de laatste stukken laurierbos.

Op alle eilanden heb je kans op Monarchvlinder, Canarische hagedissen (endemisch en uniek voor de Canarische eilanden) en vanaf de veerdiensten, Indische grienden, dolfijnen en zeevogels.

Als jullie nog wat extra’s willen weten dan horen we dat graag.

Groet Ronald en Astrid

========================================================
Tenerife, Appartementen Casa de Piedra, 16 november 2013

Beste ilios,

Bedankt voor het boeken van onze reis, was super, casas di piedra was zeker heerlijk!

Misschien op de site nog vermelden dat het zwembad verwarmd is, bij Isla Verde was het veel kouder!

Groeten
Erik
========================================================
Cyprus, Fly-drive Aphrodite, 7 november 2013

Hoi !

We zijn net terug van onze Cyprus reis en wensen jullie nogmaals te bedanken voor de ZEER PUIKE organisatie! Alles was super georganiseerd, ook de hotelletjes waren zeer charmant en bevielen ons ten zeerste.


Mvg,
Tim D.
========================================================

Cyprus, Appartementen Sunset Bay, 21 oktober 2013

Vakantie was heerlijk! Appartementen complex was kleinschalig, zoals we verwacht hadden. Restaurantje bood voldoende mogelijkheden om paar keer te eten en er zat ook een winkeltje etc. bij. Zwembad was mooi, maar wel erg koud. Ze hadden een huisje heel dicht bij zwembad en restaurant bedacht zoals verzocht, maar al de eerste avond bleek dat er ook dj's ontzettend harde muziek daar draaiden. We hadden dus een ander huisje gevraagd en toen kregen we 2 dagen later een heerlijk appartement met volledig uitzicht over zee en aan een grasveldje. Super!

Verder ging alles goed met de huurauto en heen- en terugreis van en naar Cyprus en van vliegveld naar complex, dus geen enkel probleem gehad.
Met kleine kinderen natuurlijk een heel ander soort vakantie dan gewend, maar heerlijk genoten van het prachtige weer en leuke eiland met heel vriendelijke mensen. Al met al een succes dus!

Hartelijk dank voor je medewerking en advies voor Cyprus!

Hopelijk tot snel weer,

Groetjes Robert & Inge

========================================================
Tenerife, Appartementen Isla Verde, 14 oktober 2013

Hallo,

We hebben een super vakantie gehad! Mede dankzij jullie.
Alles was goed geregeld en een prachtige accommodatie.

Leuk om te ervaren dat er kleine reisbureaus zijn die net dat beetje extra bieden als een kaartje bij thuiskomst.
We zullen jullie dan ook aanraden bij vrienden en familie!

Bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Tim W.

========================================================
Cyprus, Appartementen Muses, 14 oktober 2013

Geacht Ilios team,

Wij zijn gisteren middag terug gekomen van onze vakantie uit Paphos.

Muses appartementen is ons zeer goed bevallen en ook de band die er ontstaat met de eigenaren Yiannis en Katarina.

Verder is alles zo verlopen als wij hadden gehoopt, goede auto, mooi huisje, en een fantastische boottocht met een heerlijke maaltijd toe.

Wij zijn van plan om eind mei begin juni 2014 terug te gaan naar Muses en zullen dan zeker weer een beroep op jullie gaan doen.

Heel veel dank voor de goede kwaliteit van reizen organiseren.

Met vriendelijke groet,

T en K
Krommenie

========================================================
Cyprus, Appartementen Bougainvillea, 13 oktober 2013

Aan het team van Ilios Reizen,

Inmiddels zijn wij al weer een week thuis, na een fantastische vakantie op Cyprus.
Wij hebben genoten van alles wat Cyprus te bieden heeft en willen jullie graag bedanken voor de zeer prettige contacten, de goede adviezen en de perfecte organisatie van de reis - alles verliep werkelijk op rolletjes. Het "welkom thuis" kaartje was een bekroning op jullie service.

Voor toekomstige reizen zullen wij zeker aan Ilios denken en wij zullen jullie ook bij vrienden en bekenden aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Eduard Winckers & Ingrid Bernard.
========================================================
Cyprus, Appartementen Muses, 4 oktober 2013

Geacht Ilios team,

Wij zijn op dit ogenblik op Cyprus in het vakantie paradijs wat Muses heet.

Als de rest van onze vakantie net zo goed is gepland door Ilios
verdienen jullie een dikke 10.

De ontvangst op de luchthaven van Pafos,de heren bij Hertz en zeker onze gastheer en vrouw bij Muses op en top.

De omgeving is super, de mensen zijn vriendelijk dus gaan wij ons nog zeker een aantal dagen vermaken.


Met een zonnige groet,

T. en K. Peters
========================================================
Sicilie, Fly -drive Il Sole, 1 oktober 2013

Beste leden van het Ilios Team,

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Sicilie. Vriendelijk bedankt voor de leuke accommodaties en alle onderdelen van de reis die stuk voor stuk netjes geregeld waren.

Bedankt en we hebben mede dankzij jullie een top Fly & Drive gehad op Sicilie.

Vriendelijke groeten,

H en S
========================================================

Cyprus, Villa Latsi, 13 september 2013

Goedemorgen team Ilios reizen,

Net terug van 2 heerlijke weken Cyprus. Ontvangst op het vliegveld, afhandeling auto huur, route beschrijving naar Latchi. Alles perfect geregeld door jullie.
De villa was mooi gelegen met een enorme tuin er omheen. 1e boodschappen zoals brood, melk, koffie, thee, water ect waren aanwezig.
Bijzonder vriendelijk welkom en rondleiding door Chris.

De villa's stonden alleen wel wat verder van dorp en zee (500m en 300m) dan in de omschrijving vermeld. Dat is met de auto geen probleem maar als je eens wilt lopen was het best ver nog.

Meestal boeken wij nooit via een reisorganisatie maar wij zullen bij jullie zeker nog eens boeken. We zijn zeer tevreden en hebben een geweldige vakantie gehad.
Het welkomst kaartje van jullie bij thuiskomst vonden wij heel erg attent!

Met vriendelijke groet,
J.W. en J.

=======================================================
La Gomera, Appartementen Borbolan 5 september 2013

Beste reisbureau-medewerkers.

Wederom een dikke pluim voor de vakantie die wij bij jullie geboekt hebben.

Alles was goed geregeld, uitstekend verzorgd en voldeed aan onze verwachtingen (van de ontvangst op het vliegveld t/m de taxi service en overnachtingslokatie).

Om jullie te laten zien hoe dit gedaan is stuur ik hierbij een scan van de ontvangen enveloppe op het vliegveld bij. In de enveloppe zat tevens de route beschrijving naar de accommodatie en de boottickets

Onze dank hiervoor en wij zullen zeker overwegen om ook volgend jaar weer opnieuw van jullie diensten gebruik te maken.

Met vriendelijke groet,
Henk & Marianne

=======================================================
Cyprus, Muses, 31 augustus 2013

Beste Ilios,

Vakantie op Cyprus was heerlijk. Fijne, rustige accommodatie, met vriendelijke accommodatie, dichtbij alles. Alleen jammer, maar dat ligt niet aan jullie, dat er niet ergens en speeltuin(tje) was op loopafstand en dat het strand op loopafstand niet geschikt was voor kinderen (ook grotere). Super ook dat we gewoon nog in de locatie konden blijven tot vertrekt als je om 22u vliegt is dat echt heel prettig, dan heb je toch nog een soort van vakantiedag!! Dank in ieder geval voor de organisatie, de goede service en het immer attente kaartje bij thuiskomst!

Op de terugreis hadden we alleen moeite om Hertz weer te vinden, want ze zitten buiten het vliegveld en ergens hebben we een bordje gemist blijkbaar en de kom je op de verkeerde parking uit (we waren in het donker aangekomen dus in die zin herkende we het ook niet). Dat leverde wat stress op, helaas. Ook een beetje onze fout, we hadden niet op dat half uur extra zoekwerk gerekend. Maar daardoor het geld van de volle tank niet terug kunnen krijgen (100 euro). Ik neem aan dat we daar zelf achteraan moeten, toch? Maar misschien iets om mee te nemen in de routebeschrijving voor de terugweg voor volgende vakantiegangers.
Daarbij aangetekend dat het Hertz personeel niet super hulpvaardig was, we moesten echt aandringen op wat hulp. Ook de dame bij het afhalen van de auto a/h begin van de vakantie had zoiets van "hier zijn de twee kinderzitjes, succes in het donker, ik weet ook niet hoe ze erin moeten". Dan denk je toch, het is half 11 's avonds na een vermoeiende vlucht, je hebt twee kleine meisjes bij je etc. Uiteindelijk bood een andere collega wat later wel hulp. Ik schrijf dit op, omdat we bij de eerdere reizen met jullie (zoals op de Canarische eilanden e.d.) vaak bij de lokale verhuurder terecht kwamen (zoals Cicar) en daar zijn we wel altijd goed geholpen. Misschien is het een n=1 verhaal, dat kan natuurlijk. En we zijn idd redelijk kritische consumenten als het gaat om service. Dat moet ik toegeven :-)

Daarnaast ben ik benieuwd naar een nieuw reisaanbod van jullie kant rond de Kerst. Op welke termijn kunnen we iets verwachten, ook nm richting Lanzarote?


Alvast heel hartelijk dank!

Vriendelijke groet,
Ilse S.
=======================================================
Cyprus, Villa Pelago, 23 augustus 2013

Best team van Ilios Reizen,

Wij zijn helaas alweer een week thuis. We willen jullie nog even vertellen dat alles prima georganiseerd was en dat Villa Pelago inderdaad zo mooi is als op het plaatje! De villa ligt prachtig met uitzicht op de baai en je hoort de hele dag de branding! Een erg mooi plekje!

Met vriendelijke groeten,

Familie H.


=======================================================
Rhodos, Villa Symi, 15 mei 2012

Hallo Danielle en collegae,

Onze vakantie op Rhodos zit er helaas weer op. Mede dank zij jullie inspanning om diverse extra voorzieningen mee te kunnen nemen is het een zeer geslaagde vakantie geweest.
Wat een prachtig huis met zwembad. Een plaats om tot rust te komen. Echt een aanrader. Alles is aanwezig in het huis tot vaatwasser, wasmachine en barbecue toe. Als je van rust houdt ligt het op een ideale plek. Ook wordt het huis iedere dag schoon gemaakt. In het huis waren ook voldoende handdoeken aanwezig welke halverwege de week werden verschoond. Wat het weer betreft kon het niet beter. Alles was perfect geregeld.

Wij vinden dan ook dat jullie een pluim verdienen. Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet van
Sjak en Annette

========================================================

Cyprus, Appartementen Sunset Bay, 14 mei 2012

Beste Ilios medewerker,

van 24 april tot 8 mei bezochten wij op Cyprus de accommodatie Theo Sunset Bay en waren hierover uiterst tevreden.
Het appartement was niet nieuw zoals de beschrijving aangeeft (redactie: inmiddels aangepast) maar wel ruim en werd prima schoongehouden. De maaltijden hebben wij er niet gebruikt omdat wij niet zo houden van buffetten.
Een aanrader is het restaurant Harmony op 5 minuten lopen.
Het gaat te ver om deze locatie authentiek te noemen,wat dat betreft hadden we betere ervaringen met Chrysafinia in Polis.
Desalniettemin hadden we een prima vakantie en gaan we zeker nog eens met jullie op reis.

met vriendelijke groet
Piet en José


========================================================


Hotel Semiramis, 12 mei 2012

Geachte mevrouw,/meneer,

Om maar met de deur in huis te vallen: Onze reis naar Cyprus is prima verlopen en wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Ilios Reizen daaraan heeft bijgedragen.

De voorbereiding en informatie van jullie kant: Uitstekend. Extra (wandel)kaarten en informatie over Cyprus. Hebben we veel aan gehad.
Het informeren of wij wel wisten dat het heel rustig was bij Hotel Semiramis. Inderdaad: Er valt daar niet veel te beleven en een diner kun je daar niet gebruiken. Restaurants zijn er vlak in de buurt, waaronder twee van familie van de eigenaar van het hotel. Er wordt wel op gewezen, maar geen enkele druk op je uitgeoefend om daar ook heen te gaan, want `iedereen moet leven`. Dus als we ´s avonds terugkwamen en ergens anders hadden naar tevredenheid hadden gegeten was men net zo enthousiast. Van de `oude Jakob` zoals wij hem noemden - hij was de 77-jarige voormalige eigenaar van het hotel , nú zijn zoon – hebben wij vele goede en enthousiaste adviezen gekregen m.b.t. te bezoeken highlights: Prachtige zeer oude kerkjes die op de Unesco-werelderfgoedlijst staan tot fantastische kloosters en een schitterende wandeltocht (Nature Trail Doxasi o Theos naar Madari Fire Look-out Station, in de omgeving van de dorpen Spilia en Kyperounta). We zijn zelfs een keer teruggegaan omdat wij het door “Jakob` aangeduide startpunt de eerste keer niet konden vinden. Deze Trail hebben wij uitgebreid met de Madari Trail, waardoor deze zo´n 13 tot 14 km lang werd in het bergachtige landschap. Mooiere vergezichten door een opener landschap dan tijdens de tochten in het Troödosgebergte (Artemis Trail, Kalidonia Trail en Atalantipad). Maar allemaal de moeite waard en ook genoemd in het van jullie gekregen boekje Love Cyprus van het Cyprus Verkeersbureau.

De aankomst op Pafos (Cyprus): De duidelijk herkenbare en vriendelijke hostess die ons opving op de luchthaven en ons in contact bracht met de vertegenwoordiger van Hertz. Prima.
De vertegenwoordiger van Hertz die ons – met bagage – naar het iets verderop gelegen kantoor bracht verliep vlot.
Wij hadden een upgrade van het type auto dat wij hadden aangevraagd omdat de kleine(re) niet beschikbaar was en die auto reed uitstekend. Keurig van tevoren de kleine schades vermeld op het contractformulier.

En: Heel leuk om thuis te komen en een kaartje op de mat te vinden met Welkom thuis!, Ilios Reizen.

Wij zijn bijzonder tevreden over Ilios Reizen.

Hartelijk dank,

Peter & Lucie

P.S. Ilios Reizen en deze reis was ons aangeraden door vrienden die dezelfde reis ongeveer een jaar terug maakten.

========================================================

Tenerife, Appartementen San Miguel, 18 april 2012

Een beetje late reactie, maar we wilden jullie alsnog bedanken voor de heerlijke vakantie die we gehad hebben.

Het appartement van San Miguel was uitstekend, we kregen een 'upgrade', waardoor we een extra slaapkamer hadden. De bedjes voor de kinderen stonden al klaar en alles zag er keurig uit. De inventaris in het appartement was goed, schoon en voldoende. De extra handdoekenwissel halverwege de week was onverwachte luxe. De schoonmaakster van de appartementen zag dat we kleine kinderen hadden en kwam met speelgoed aan dat we mochten lenen. Ook Karin, de eigenaresse, deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. We kunnen de accommodatie aan iedereen aanraden, omdat het ruim, schoon en van alle gemakken voorzien was. De patio zorgde ervoor dat we heerlijk buiten konden zitten en met alle tuinmeubilair (stoelen, tafels, ligstoelen, nog meer ligstoelen bij het zwembad) kun je steeds kiezen waar je wil zitten, hangen, liggen, eten, drinken, slapen, luieren, met of zonder zon.
We hebben heerlijk weer gehad en de combinatie van wat autoritjes en lekker luieren op het terras of bij het zwembad was ideaal.

San Miguel als stadje is niet heel bijzonder, maar met de auto ben je zo bij een van de leuke strandjes of stadjes in de buurt. In San Miguel zit een heerlijke bakker, dus elke ochtend vers brood. Verder zijn wij op aanraden van Karin naar El Medano geweest, een leuk, hip(pie) dorpje aan de kust. Vonden wij een heerlijke plek. Ook Poris de Abona en Los Gigantos kunnen we iedereen aanraden.
Kortom, een prachtige vakantie, alles goed geregeld! Dank daarvoor!

Hartelijke groet,
Familie N.

========================================================

La Gomera, Casita del Lomo, 7 maart 2012

Beste mensen van Ilios,

Onze dank voor jullie 'welkomthuis'-kaart.
Wij hebben een heerlijke vakantie op La Gomera gehad . Alles was prima geregeld.
Onze hartelijke dank daarvoor.

Henk en Trudy

========================================================

Cyprus, Appartementen Sunset Bay, 7 maart 2012

Sunset Bay is zeker een aanrader!

Met vijf vriendinnen gingen we heerlijk een paar dagen naar Cyprus. In twee appartementen die mooi en schoon waren hebben we ons prima vermaakt. Heerlijk dat je zo kunt aanschuiven bij het ontbijt, ook kon je er prima lunchen. Kortom we hebben genoten van een echte relaxte vakantie.

Groetjes Bianca

========================================================

Cyprus, Fly-drive Aphrodite met verlenging, 6 maart 2012

Dag Daniëlle

Bedankt voor jullie kaartje bij thuiskomst; dat is altijd leuk.
De reis was weer prima. Alle vluchten keurig op tijd, goede kamer en goede auto
Zaterdag 24/2) en zondag (25/2) prima weer: 20 tot 22 graden

Maandag veel regen, dinsdag wisselend weer 8 a 10 gr
Woensdag naar Nicosia, aanmerkelijk kouder 4 a 6 gr.
Die middag per Dolmustaxi naar Kyrenia; onderweg flinke sneeuwval. Auto's die uit de bergen kwamen hadden een best pak sneeuw op het dak. Auto's stopten om het te fotograferen.
Hoorden van een aantal inwoners, dat er in 8 jaar geen sneeuw was gevallen en dat het wel 15 jaar geleden was dat er 6 tot 8 cm sneeuw was gevallen

Even een paar tips:
Vanuit Grieks deel van de oude stad zijn er geen excursies naar Turks deel van Cyprus0.
Vanaf het busstation in het Turkse deel rijden er bussen en verzameltaxi's naar verschillende plaatsen in het Turkse deel. (o.a Kyrenia en Famagusta)
Woensdagmiddag vanaf 13.00 uur zijn de winkels in de steden gesloten (daarom zijn wij toen naar Kyrenia gegaan) In het Turkse deel van Nicosia zijn de stalletjes en kleine winkeltjes wel open
Vóór hotel Classic zijn wel 5 a 6 parkeerplaatsen maar op werkdagen mag de auto daar tussen 08.00 en 18.00 uur maar één uur staan (parkeerschijf meenemen, hotel heeft die niet) Er wordt freqwuent gecontroleerd.
Plm. 300 m vanaf hotel Classic (tegenover Hotel Holliday-Inn) ligt het busstation en daarachter is een grote parkeerplaats; parkeerkosten (tussen 08.00 en 18.00 uur) vallen mee, voor hele dag € 5,-
Wellicht iets om op te nemen in de routebeschrijving voor Hotel Classic (redactie: is inmiddels gebeurd)

Hartelijke groet Fam. van der Aart

========================================================

La Gomera, Appartementen Faro del Ingles, 27 februari 2012

Hartelijk bedankt voor de geweldige vakantie en perfecte verzorging!

Het restaurant Malibu was perfect, de auto, de boot, het appartement (heen en terug), evenals de vlucht was allemaal perfect geregeld.

Nogmaals dank.

========================================================

La Gomera, Appartementen Punta Marina, 17 februari 2012

Hallo,

Alles prima geregeld en een prettig appartement.

Vriendelijke groet,

Annelies en Peter

========================================================

La Gomera, Appartementen Chijere, 6 februari 2012

Hallo beste medewerkers van Ilios Reizen,

We hebben een prachtige vakantie gehad op La Gomera, mooi appartement en alles is goed verlopen.

Graag wil ik nog een paar zaken onder jullie aandacht brengen. Het zijn geen klachten, maar een terugkoppeling, zodat het voor volgende reizigers nog beter kan verlopen:

  • De routebeschrijving naar appartementencomplex Chijere klopt niet meer. (redactie: dit is inmiddels aangepast)
  • Bij de heenreis en de overtocht van Tenerife naar La Gomera zou iemand van de autoverhuur bij de haven van San Sebastian ons opwachten, maar dat is niet zo. Je moet jezelf melden bij het loket van Cicar, binnen in het gebouw. Is eigenlijk heel logisch, dus daar kom je natuurlijk zelf ook wel achter, maar ik zou dat dan direct vermelden, dat je daar je voucher moet inleveren.

  • De taxichauffeur om ons naar het vliegveld te brengen stond ons al om 7.25 uur op te wachten, terwijl op ons papier stond 7.40 uur (en dat klopt ook, want de vlucht was om 9.55 uur, dus ruim om tijd). Blijkbaar had de taxichauffeur een verkeerde tijd doorgekregen, dat was wel even vervelend want hij was boos op ons dat wij te laat waren/hij een kwartier op ons heeft staan wachten. Even goed opletten dus dat iedereen dezelfde tijden doorkrijgt.

Dat was het, verder zijn wij heel tevreden klanten hoor!

Met vriendelijke groet,

Klari

========================================================
Tenerife, Villa Adeje, 21 januari 2012

Wij hebben een heerlijke reis gehad naar Villa Adeje. Wij voelen ons heerlijk verwend. Twee dingen (die wij niet belangrijk vinden). 1. Wij zijn niet afgehaald, wel enveloppe bij Cigar. 2. Cigar is makkelijker dan wij gewend zijn bij huurauto's, geen probleem. Wel zijn wij één ding vergeten, namelijk de 24 euro borg voor de sleutels e.d. terugvragen bij Cigar. In alle drukte op het vliegveld zijn wij dat vergeten. Is daar nog iets aan te doen. Papieren heb ik nog.

Vr. gr. J. te H


========================================================

Tenerife, Hotel El Navio, 11 januari 2012


Hallo Ilios,

Bedankt voor jullie kaartje bij thuis komst van onze reis naar el Navio op Tenerife.

De reis is prima bevallen en de accommodatie en omgeving e.d waren prachtig we hebben echt genoten en zullen zeker nog een keer bij jullie aankloppen voor het boeken van een nieuwe bijzondere accommodatie!

groetjes Harold en Jacqueline

========================================================

La Gomera, Casita del Lomo, 6 januari 2012


Hallo,

Wilde jullie even laten weten dat we een fijne en mooi casita en vakantie hebben gehad! Ze hadden een zelf gemaakte fles wijn en verse sinasappels voor ons klaar gezet. Huisje lag heerlijk rustig in een bananen plantage. Verder zijn we ook blij met alle snelle en goede handelingen die jullie voor ons hebben moeten doen, bedankt!

groetjes Marian en Bart

========================================================

Cyprus, Villa Pelago, 28 december 2011


Hallo Allemaal!

We hebben het prima naar onze gehad zin op Cyprus!
Villa Pelago is top, klasse!

Bedankt voor al jullie goede service.

Met vr gr,

Familie M.

========================================================

Tenerife, Appartementen El Patio de Tita en Appartementen Isla Verde, 14 december 2011


Dag mevr Tukkers

Net terug van onze vakantie in Tenerife wilde ik u laten weten dat alles prima is verlopen. Auto stond klaar en er was een vlotte afhandeling om de sleutel te ontvangen. Het appartement El Patio de de Tita was mooi en ruim en je kon er heerlijk eten! alles uit de tuin (althans zo veel mogelijk) vriendelijk ontvangst. Comfortabel kon je eigenlijk niet zitten en relatief donker om veel te lezen.

Locatie prima om het noorden en de Teide te verkennen.

Isla Verde was misschien nog wel wat praktischer als verblijf voor wat betreft als je zelf wilde koken en je kon buiten zitten op het terras. Lag rustig en zeer centraal, maar als je een blokje om wilde lopen 's avonds dan is het niet zo geschikt (maar dat wilde wij helemaal niet na een dag wandelen, wij vonden het heerlijk zo) Ook daar een vriendelijk ontvangst.

Kortom het was een geslaagde vakantie. Dank voor uw organisatie.

met vriendelijke groeten

Hennie


========================================================

La Gomera en Tenerife, Apartementen Santa Ana en Hotel El Navio, 25 november 2011


Hallo Ilios,

Ter informatie even een korte terugmelding van onze bj u geboekte vakantie naar La Gomera (Ste Ana) en Tenerife (El Navio).

Het was een mooie vakantie, waarbij de door Ilios geregelde zaken (accommodaties, transfers) prima geregeld waren.

De door u gemelde wijziging in reisschema (boot naar La Gomera niet om 13.45 maar om 15.30 uur) bleek bij aankomst op Tenerife toch niet door te gaan. Daar waren we erg blij mee. Als je al om 01.30 uur in de nacht van huis moet vertrekken, en je bij aankomst op Tenerife nog bijna de hele dag moet wachten is dat geen prettig gebeuren. Sowieso blijf ik de vroege vertrektijd erg onplezierig vinden. Het kost toch twee dagen om weer enigszins in een normaal ritme te komen.

De hostess op vliegveld Tenerife vertelde dat we bij aankomst op La Gomera zouden worden opgewacht door een hostess die ons haar tel.nr. voor noodgevallen etc. zou geven. Bij aankomst van de boot konden we echter niemand vinden. Op zich was dat geen probleem omdat we over alle benodigde vouchers beschikten.

De routebeschrijving was m.i. niet erg duidelijk. Na de eerste regel (brug over richting Playa Santiago) springt de volgende regel al over naar het viaduct bij Playa S. Duidelijker zou m.i. zijn om aan te geven dat deze route gevolgd moet worden tot Tecina (vlak voor Playa S.) , en vervolgens verder met regel 2. Na de afslag Les Trinchets klopte de beschrijving niet doordat daar overal hard aan de wegen wordt gewerkt. Na de afslag is het in feite helemaal doorrijden tot beneden, waarna je vanzelf bij Ste Ana arriveert. Misschien is het verstandig bij volgende reizigers even bij Ste Ana te informeren naar de huidige wegensituatie.

Over het appartementencomplex zelf overigens niets dan lof. Prachtige bestemming, mooie appartementen, mooi uitzicht, vriendelijke personeel enz. ! En Playa de S. was inderdaad het gezellige bescheiden plaatsje zoals we ons dat hadden voorgesteld.

Ook de routebeschrijving naar El Navio had o.i. duidelijker mogen zijn. De afslag vanaf de kustweg naar de plantage is goed aangegeven. Onduidelijker was dat je bij het eerstvolgende bord "El Navio" (op de plantage) naar rechts moet. Een pijl bij het bord, en een pijl met naambord bij de volgende bocht, zou veel meer duidelijkheid geven. Of een regel in de routebeschrijving "bij volgende bord El Navio rechtsaf en vervolgens doorrijden tot het hotel is bereikt". O.i.d.

Ook voor dit hotel overigens veel lof.

De ligging middenop de plantage is apart, en wel iets waar je van moet houden. En het mooie uitzicht op de oceaan is een beetje ver weg.

Maar het hotel is prima. Met opnieuw erg vriendelijke mensen, een heel goed verzorgd ontbijt, en ook prima maaltijden. En via de "eigen weg" over de plantage zijn Alcala en de kust te voet veel dichterbij dan het lijkt.

Alles bijeen is de bij Ilios geboekte reis ons opnieuw prima bevallen.

Met vriendelijke groet,

Jaap

========================================================

Cyprus, Appartementen Sun Camero, 27 oktober 2011

Beste Nancy,

Cyprus is heerlijk en Sun Camero is voor ons een heel goede keus, lekker rustig en aardige mensen.

Vriendelijke groet,

Maria en Bert

=====================================================

Tenerife, Hotel El Navio, 14 augustus 2011

Geachte heer ter Laak,

We zijn net terug van een vakantie op Tenerife, hotel el Navio.
Het onderkomen was prima, evenals het personeel dat zijn uiterste best deed het iedereen naar de zin te maken.
Ilios-reizen had ook alles goed geregeld, dus nergens een klacht over.
Wel een opmerking:
In de routebeschrijving geeft u aan, na het plaatsje Alcala de borden Hotel el Navio te volgen.
Dit bord zie je één keer, ong. 100-200 meter voor de afslag.
Bij de afslag zelf staat : "hotel Rural".
Wij waren doorgereden en zagen nergens el Navio meer.
Is het handig om "hotel Rural" ook te vermelden? Dit om verwarring te voorkomen?

vr. gr.
Joke

====================================================

Sicilië, Fly-drive Il Mare, 19 juni 2011

De vakantie naar Sicilië was uitstekend. De reis is erg goed bevallen, waarbij vooral het verblijf in Taormina een hoogtepunt was.

Met vriendelijke groeten,

Ad en Pauline

====================================================

Rhodos, Appartementen Lambis, 27 mei 2011

Beste mensen,
Vanmorgen heel vroeg zijn wij teruggekomen van een heerlijke 8daagse vakantie op Rhodos.
Middels jullie organisatie hadden wij 'n app. plus auto (bij AVIS)gehuurd. Bij het afhalen van de auto op de luchthaven vroeg AVIS ons of wij door het betalen van 75 euro alle rondslomp bij evt schade wilden afkopen. Daar wij volgens jullie beschrijving de auto all inclusive hadden gehuurd, hebben wij dit niet gedaan. Verder stond op de huurovereenkomst van de auto dat wij bij schade of diefstal 'n blijvend eigen risico hadden van 750 euro. Al met al hadden wij het zorgvuldig gevonden als jullie ons vooraf hieromtrent hadden geïnformeerd. Beter is het om thuis alles te kunnen doornemen dan á la minuut bij AVIS te moeten besluiten. Mijn voorstel is om dit standaard mee te nemen in jullie informatieverstrekking.
Verder waren zeer tevreden over de andere verstrekte info en app.

Vriendelijke groet,

Harrie

========================================================

Cyprus, Villa Pissouri, 26 mei 2011

Hoi Nancy,

We zijn inmiddels al weer even terug maar ik wil jullie graag even bedanken voor de goede zorgen. Het is ons heel erg goed bevallen in Pissouri en de villa was geweldig! En het was bovendien geweldig om bij aankomst een welkomstpakket met de eerste benodigdheden te vinden. We hebben genoten van een weekje met de hele familie en hebben heerlijk weer gehad, slechts 2 dagen beetje bewolkt en af en toe regen maar dat mocht de pret niet drukken. Fijn om nu eens echt vakantie te vieren op Cyprus. En erg leuk dat jullie ook welkom thuis-kaartjes versturen!

Groetjes ook aan alle anderen
Esther
=======================================================

La Gomera, Appartementen Punta Marina, 23 mei 2011

Goedemorgen,

We zijn zaterdagochtend terug gekomen van een zeer prettig verblijf op La Gomera. Appartement op La Gomera was perfect en goed geregeld net als de vluchten en de ferryoversteken. Wat niet goed geregeld was, was de taxi terug naar het vliegveld vanuit de haven op Tenerife. Afspraak was 17.00 vertrek uit de haven maar geen taxi. Navraag bij de taxicentrale leerde dat er geen taxi voor ons gepland stond. We hebben dus de taxi zelf geregeld á 25 Euro. Ik wil deze kosten graag vergoed hebben. (redactie: de kosten zijn vergoed door Ilios Reizen)

Groet,
Ane

====================================================

Cyprus, Hotel Andreas & Melani en Villa Kiriaki, 22 mei 2011

Dag dames/heren,

Al weer 2 weken zijn we terug van Cyprus en het is ons prima bevallen!

Een mooi eiland met mooie natuur en cultuur.

Hieronder een paar dingen en wij laten aan jullie over om er wel of niet iets mee te doen

Bij Hotel Andreas & Melani was het uitgestorven, er was niemand aan de balie, er was geen levende ziel te bekennen.

We hadden een lange dag gehad, waren moe en ook in het donker linksrijdend naar de nieuwe bestemming droegen niet bij aan onze oplettendheid....

Later bleek dat bij de receptie een infobord staat met namen van de nieuwe gasten en het kamernummer. In het laagseizoen is er, zo hoorden we de volgende dag, na het avondeten vaak geen personeel meer aanwezig.

Misschien een idee om in voorkomende gevallen de reizigers hierover te informeren?

Routebeschrijving naar villa Kiriaki in Coral Bay: Hotel Coral Beach zagen we niet aangegeven. Na een paar keer vragen hebben we het gevonden, maar we denken dat het eenvoudiger is om in de routebeschrijving op te nemen om in Coral Bay linksaf te slaan naar 'Maa Paleokastro' (klein museum + opgraving).

Maa Paleokastro wordt duidelijk aangegeven en daarna kom je langs het Corallia Beach hotel en zit je prima op de route.

Naast deze (verder te verwaarlozen) kleinigheden was het prima!

In Lofou hebben we het ook zeer naar onze zin gehad, het Troodosgebergte is prachtig en niet te vergeten de Byzantijnse kerken.

Lof voor jullie accommodaties!

Vriendelijke groet en wie weet tot een volgende keer,

Ria en Joseph

========================================================

Tenerife, Appartementen El Sombrero, 13 mei 2011

Geachte heer, mevrouw,

Wij hebben een erg leuke reis naar Tenerife (Los Gigantes) achter de rug. Alles liep probleemloos en bleek prima geregeld.

Er waren, achteraf gezien, nog vier puntjes waar voor ons extra informatie nuttig was geweest:

  • Wij hadden graag eerder al geweten (zo snel mogelijk na boeking) wanneer de vluchten zouden zijn, vooral de vertrek- en de aankomsttijden op Schiphol. Dit i.v.m. het laten brengen en ophalen door familie of vrienden.

  • Wij doen dit soort reizen maar zelden, dus informatie over wat wel of niet mee te nemen is (beddengoed, handdoeken enz.) was handig geweest.

  • Een opmerking dat blijkbaar bij chartervluchten niets meer bij de vlucht is inbegrepen (vooral eten en drinken) en alles aan boord schreeuwend duur is zou ook erg nuttig geweest zijn. Met drinken kun je niet zo veel doen (behalve op Schiphol na de security check een leeg flesje met water vullen), maar zelf wat te eten meenemen had behoorlijk wat geld gescheeld.

  • Een aanduiding wat het gehuurde auto zou zijn (voorbeeld merk- en model-naam) was handig geweest i.v.m. het aantal koffers en tassen. Het maakt een verschil of je met de kleinste klasse een Opel Corsa krijgt (zoals wij, 2 koffers geen probleem) of b.v. een Citroen C1 (waar nauwelijks 1 koffer achterin past).

Met vriendelijke groeten,

Jens

====================================================

Cyprus, Villa Niovella, 13 mei 2011

Beste Nancy

We hebben een heerlijke vakantie gehad, alles was prima geregeld en het huis was erg mooi. Nog bedankt voor je inzet om een andere auto voor ons te regelen.

Met vriendelijke groet
Anneke

====================================================

Sicilië, Appartementen Ganzirri Residence, 5 mei 2011

Goedenavond,

Net terug van een heerlijke, via Ilios reizen geboekte, vakantie in Messina op Sicilië, wil ik jullie melden dat alles perfect geregeld was, waarvoor dank.

Een klein aandachtspuntje waar wellicht toekomstige andere reizigers hun voordeel mee kunnen doen is de routebeschrijving van het vliegveld in Catania naar Messina.

Uiteindelijk hebben wij met behulp van internet op de telefoon de eindbestemming na lang zoeken en vragen toch gevonden, en zoals gemeld genoten van een heerlijke vakantie.

met vriendelijke groet,

Gert

====================================================

Cyprus, Villa Latsi, 7 mei 2011

Hallo,

Hartelijk dank voor jullie bericht. Inmiddels zijn wij weer thuis. Op Cyprus was alles helemaal prima geregeld. Ook het internet. Wij zijn heel blij met jullie service en geboden diensten. Bij het boeken van de volgende vakantie zullen we ook weer aan Ilios Reizen denken.

Nogmaals bedankt, ook voor de 'welkom thuis" kaart.

Vriendelijke groet,

Anja

====================================================

Tenerife, appartementen Punta Negra en appartementen San Miquel, 19 april 2011

Geachte dames en heren,

Bedankt voor het kaartje 'welkom thuis'. Heel attent. Na een heerlijke vakantie op Tenerife was dat een leuke thuiskomst.

Laat ik vooropstellen dat de vakantie prima was. De voorbereidingen waren goed geregeld, de onderkomens waren goed en de reis verliep perfect.

  • Beide onderkomens waren inderdaad erg rustig. Minpunt bij San Miguel was wel dat de hond die bij het huis hoorde enorm vaak en lang blafte. Dat was soms behoorlijk storend.

  • Dan nog wat praktische opmerkingen m.b.t. de keukeninventaris. Op beide locaties ontbrak een schaar. (Gelukkig hadden we die zelf bij ons bij de EHBO-spullen.) Bij Punta Negra ontbrak een waterkoker of ketel en kon alleen met een steelpan water worden gekookt, wat erg veel tijd in beslag nam. Verder waren de pannen daar erg groot en werden de handvatten heel heet terwijl er geen pannenlappen waren. Als keukentextiel werden slechts 2 theedoeken verstrekt, waarvan er eentje uiteraard tot handdoek werd omgedoopt (om er eentje als pannenlap te gebruiken, werkte niet - te klein). Afwasspullen hadden we gelukkig zelf bij ons, maar een vaatdoekje ontbrak ook en dat zijn we dus direct gaan komen. Zonder droogrek is dat toch een noodzaak om te voorkomen dat het afdruipwater vanaf het aanrecht op de vloer stroomt. Bij San Miguel kregen we 3 theedoeken, dus dat gaf wat meer speling. Jammer dat er daar maar 2 kookpitten waren.

Voor beide locaties gold: de koekenpan was abominabel slecht. Ik zou de eigenaars willen uitdagen om daar zelfs eens wat in te bakken zonder dat alles zwart aanbakt of uit elkaar valt. Ons is het niet gelukt. Zeker bij San Miguel was het een complete ramp en zijn we overgestapt op knakworstjes en gehaktballetjes in saus, omdat we die in een steelpan konden opwarmen.

  • Verder viel op dat er bij Punta Negra er geen reserve wc-papier was. Dat kochten we dus, maar toen we bij San Miguel kwamen, stonden daar juist heel veel rollen klaar. Daar hebben we onze gekochte rollen nog eens aan toegevoegd.

Let wel, hiertegenover staan enorm veel pluspunten. De ligging van Punta Negra is inderdaad geweldig. Heel rustig, maar toch in de buurt van goede voorzieningen (zoals een grote supermarkt met een geweldig assortiment en een VVV dat al om 8 uur opengaat - handig voor weersverwachting rond Teide). Ook is het een prima uitgangspunt voor wandelingen in het Teno-gebergte.

Vanuit San Miguel konden we op zaterdag, zondag en woensdag heel gemakkelijk naar een boerenmarkt rijden met verse groenten, fruit e.d. Geweldig. Het feit dat je op deze locatie kon kiezen tussen een terras en een patio, gaf zowel de zonaanbidder als de schaduwliefhebber veel mogelijkheden.

Op beide locaties was het 's nachts heerlijk stil. We konden na de wandelingen dan ook heerlijk tot rust komen.

Kortom: we hebben een prima vakantie gehad. Bedankt voor al het regelen.

Met vriendelijke groeten,

Susanne

========================================================

La Gomera, Casita del Lomo, 5 april 2011

Wij hebben een geweldige vakantie gehad, onderstaand een ‘opsomming’ van onze evaluatie per item:

Reis:

Dit was de 5e keer voor mij dat ik naar La Gomera reisde, (voorgaande reizen via Evenementsreizen) en dit was mijn eerste kennismaking met Uw reisorganisatie.

Duur: heenreis 14 uur, terugreis vanaf zondag 13.30uur tot maandag 4 april 10 uur, (dus weer ca 14 uur).

Wij ervaren de reistijd als erg(te) lang, zeker gezien mijn voorgaande ervaringen. De terugreis op zondag 3 april om 13.30uur met de Ferry had bijvoorbeeld ook om 19.30uur kunnen plaatsvinden, of nog beter op 1 dag!. (redactie: doordat de ferry van/naar La Gomera op het moment minder frequent loopt dan voorheen, is het soms lastig vlucht en ferry goed aan te laten sluiten)

Casita: Casa del Lomo, nr 5:

Wat een geweldige, fantastische Casita, locatie paradijselijk. Appartement zelf uitstekend, mooi ingericht, schoon en een heerlijk/prachtig uitzicht. Dit is een geweldig onderkomen en ik opteer voor een van de komende jaren.

(enige min: douche was vlug koud en zwakke waterstraal).

Erg leuk was de begroeting van de eigenaar, hij vereerde ons met een aantal flessen eigen (heerlijke)rode wijn, zijn Canarische keuken(inrichting) is een plaatje.

Wij waren heel erg enthousiast over de Casita!

Hotel, Tropical Play, Tenerife:

Het belangrijkste minpuntje van deze reis: het hotel bleek niet geboekt te zijn door u(…), gelukkig konden wij toch nog een kamer krijgen, al was dit 1 kamer i.pl.v. 2 kamers. (redactie: achteraf bleek dit een fout van het hotel te zijn)

Jammer, Uw organisatie van de reis was verder perfect in orde, het ervaren dat er in eerste instantie géén kamer voor ons was gereserveerd was niet leuk.

Contact + afhandeling door Uw organisatie:

Bijzonder plezierig en punctueel, dit was een prima ervaring met voor ons, een nieuwe reisorganisatie! Ook de welkomstkaart thuis was zeer correct en vriendelijk!

Mogelijk zal ik volgend voorjaar weer teruggaan naar deze Casita, wel zal dan de reistijd veel beter gepland moeten worden, gezien mijn ervaring van voorgaande keren is dat ook zeer goed mogelijk, dus alles op 1 dag!

Vriendelijke groet,

Ruud, Maarssen.

====================================================

La Gomera, Appartementen Santa Ana, 5 april, 2011

Beste mensen van Ilios Reizen,

Wij willen jullie van harte bedanken voor een prachtige reis.... en voor jullie welkom thuis kaart. De accommodatie Appartementen Santa Ana sloot helemaal aan onze wensen en is geweldig.

Graag willen wij wat dingen melden, waarover jullie na kunnen denken. Laat mensen weten, dat er bij aankomst niemand is. (Wij waren tenslotte al 15 uur onderweg en hadden s'nachts gereisd) Gelukkig waren op dat moment mensen aan het zwembad die ons konden vertellen, dat er een brievenbus is waarin wij de sleutels kunnen vinden....met een aardig welkomstbriefje.

Na deze heerlijke rustgevende week maakte het ons niet zoveel uit... maar het is wel heel lang, om in de haven op Tenerife bijna 5 uur met je koffers te zitten, die je nergens kwijt kunt. Onze boot ging om 13.30 van La Gomera, was om even over twee op Tenerife en de taxi kwam om 19.10... omdat de vlucht pas om 21.45 was geboekt. Misschien iets om over na te denken, of beter aaneensluitend te boeken, of de mensen een plek geven om de koffers kwijt te kunnen...kan je er tenminste er nog samen op uit...

La Gomera is een prachtig eiland. Wij hebben genoten.

Hartelijke groeten

Christel

====================================================

Tenerife, Casita La Torna, 5 april 2011

Goedemorgen!

Graag willen we jullie laten weten dat we een heerlijke vakantie achter de rug hebben. Casita La Torna is een mooi huisje op een ongelooflijk prachtige, vrij rustige plek, met uitzicht over de vallei bij Chejelipes. We troffen het met het weer, twee weken stralend en zo goed als droog. Ook de gastvrouw is erg sympathiek, het ontbrak ons nergens aan.

We hebben het erg naar ons zin gehad, bedankt! En wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groeten,

Marcel en Wendy

======================================================

Tenerife, Hotel El Navio, 22 maart 2011

Beste mensen,

We hebben zeer genoten van onze rustige vakantie in het prachtige El Navio in Tenerife. We zullen dit verblijf aan al ons vrienden aanbevelen.

Hartelijke groet,

Ina


=========================================================
Tenerife, Appartementen Casas de Piedra, 3 maart 2011

Beste dames,

Wij hebben een zeer goede vakantie genoten in Tenerife. Geweldig weer en een mooie accommodatie en dito auto.

Kleine opmerking: even aan klanten aangeven dat er geen uitzicht op de bananen plantage is deze zit verstopt achter doek. Dus uitzicht is er niet. Wij hadden een mooi groot 3 kamerappartement zonder terras boven. Geen probleem maar ook dit aangeven als het anders is.

Bedankt voor jullie goede service, ik ga jullie aanbevelen

Met vriendelijke groet,

Margreet

========================================================

Cyprus, Appartementen Sunset Bay, 27 februari 2011

Geachte reisorganisatie,

Hartelijk dank voor de “welkom thuis” kaart. Dat was een leuke verrassing.

Ik schrijf u om te laten weten, dat we een leuke reis naar Cyprus hebben gehad, maar ook om te laten weten dat een paar dingen niet klopten. Beschouw het maar niet als klachten, maar eerder als suggesties voor nader onderzoek en verbetering.

Het gaat om het volgende:

U schreef in uw brochures (inmiddels aangepast, zie ik)

  • koffie- en theevoorziening. Ervaring: die was er niet. Een waterkoker is echt onvoldoende! Verder dus ook geen koffie en thee. Wij zijn echt anders gewend!

  • kleine magnetron/oven (niet in uw brochure {wel zichtbaar op één van uw foto’s}, maar wel in de brochure op locatie van Sunset Bay Apts in studio en appartementen). Ervaring: die was er niet. En werd zeer gemist!

  • een kitchenette veronderstelt een goede uitrusting van de kitchenette. Dus volledig bestek/servies, geen kapot pannenkijklicht, een koekenpan, een instelbare koelkast; en om eerlijk te zijn zou er ook wel gezorgd kunnen worden voor een theedoek, vaatdoek en wat afwasmiddel. Die laatste dingen daar ter plekke gaan kopen kan wel, maar het had ook in het pakket kunnen zitten of dat er melding van “niet aanwezig” gemaakt zou worden in de reisaanbieding.

Ook gaf u eerder in uw brochures aan m.b.t. de autohuur dat de auto met volle tank weer ingeleverd diende te worden.

Dat bleek niet juist. De auto kreeg een min of meer volle tank mee en moest met lege tank weer ingeleverd worden. Dat is behoorlijk in het nadeel van de reiziger. Bovendien moest de meegeleverde volle tank, incl. de door u genoemde afleverkosten (€ 63,00) vooraf afgerekend worden. Ook daarvan weet je niet aan wiens kant het voordeel uitvalt. Wij vinden dat klantonvriendelijk.

Tot slot;

Blijft verder overigens van kracht dat we een leuke vakantie hadden en dat we veel gezien hebben. Cyprus is zeker de moeite waard.

Met vriendelijke groet,

J.L.

================================================

Tenerife, Appartementen Casas de Piedra, 26 februari 2011

Beste Ilios Reizen,

We hebben een super vakantie gehad. Het was wel veel drukker dan vorig jaar (met name op het strand en bij El Teide) maar de locatie van ons huisje was lekker rustig en perfect wat mij betreft. Nog bedankt voor jullie kaartje dat was erg attent.

Groetjes,

Ellen

==============================================

La Gomera, Appartementen la Roseta, 26 februari 2011

Beste Ilios,

Gister zijn wij teruggekomen van een weekje La Gomera. Het was er prachtig en het was een heerlijke vakantie. Een en al lof zijn we voor het perfect geregelde taxivervoer: men was stipt op tijd waar we opgehaald moesten worden.

Er is één klein dingetje waar nieuwe reizigers misschien hun voordeel mee kunnen doen, namelijk het laatste deel van de routebeschrijving naar ons appartement Finca de la Roseta. We hebben lang moeten zoeken om het te vinden. Het was al laat op de avond voordat we in Borbolan aankwamen en het complex niet vanaf de doorgaande route zichtbaar was in het donker. Het pad door de bananenplantage begint ook niet aan de doorgaande weg maar aan het weggetje dat parallel loopt aan de doorgaande weg.
Handig zou zijn als u in uw routebeschrijving opneemt dat La Roseta ligt naast

BAR/RESTAURANTE
COCA COLA COCA COLA
LE PALMAR

waarvan de neonverlichting (zoals hierboven aangegeven) heel duidelijk zichtbaar is vanaf de doorgaande weg. (redactie: is inmiddels aangepast)

Hartelijk dank voor de goede organisatie en vriendelijke groet,

Jannie

===============================================

La Gomera, Appartementen Santa Ana, 23 januari 2011

Beste Mensen.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige mooie en goed geregelde reis naar het mooie eiland La Gomera.
Overal stond meteen een chauffeur klaar die ons op kwam halen of weg zou brengen.
En het verhuurbedrijf van de auto was ook ontzettend vriendelijk en gaf ontzettend veel vertrouwen in ons.
Wij reizen veel, dit sprong er echt uit.

Wij gaan hier zeker nog een keer op vakantie, maar dan wel langer, en zullen dan zeker bij uw organisatie weer boeken.

Nogmaals ontzettend bedankt.

Vriendelijke groet

Vera en Piet
======================================================

La Gomera, Appartementen Santa Ana, 22 november 2010

Beste mensen van Ilios Reizen,

Ik wil U heel hartelijk bedanken dat, mede door Uw goede organisatie,

onze vakantie op Gomera fantastisch was.

Vriendelijk groeten,

Cees en Sabine

====================================================

La Gomera, Appartementen Faro del Ingles en Appartementen Villa de Agulo

22 november 2010

Hierbij willen wij jullie bedanken voor de uitstekend geregelde vakantie. Logistiek was alles prima in orde en ook de appartementen waren prima in orde en ook de locaties waren mooi.
Het betrof een vakantie naar La Gomera. ook het kaartje na afloop was leuk.

Groeten Jaap en Carla

====================================================

La Gomera, Casita La Torna, 20 november 2010

Tijdens de herfstvakantie waren mijn man en ik naar La Gomera: Casita La Torna. We hebben het heerlijk gehad, maar ik wil jullie toch even op de hoogte brengen van een paar dingen die niet klopten: Op de envelop, die we ontvingen van een mevr. met een Ilios bordje, stond: Ferry tickets binnen in enveloppe! Wij dachten dus dat het briefje met onze namen de tickets voor de ferry waren. Dit bleek niet het geval toen we aan boord wilden. We konden nog net op tijd aan het loket het briefje omwisselen voor tickets. Dezelfde mevrouw had ons verteld dat we bij de haven onze bagage in een kluis van Olsen konden doen en dat ie dan mee aan boord zou gaan. Gelukkig hadden wij onze spullen op tijd uit deze containers gehaald: deze gingen met onze boot helemaal niet mee, maar wel met een andere boot met een andere bestemming.

Toen we bij de casita aankwamen bleek dat we pas de volgende dag werden verwacht. Er zat nl. geen sleutel op de deur en de mevr. die even later aankwam had papieren die inderdaad een dag later aangaven. Onze papieren daarentegen gaven de eerdere data. We hebben buiten zitten wachten totdat het huisje in orde was gemaakt. Vervolgens hebben we een heerlijke week gehad. Hoop dat jullie iets aan deze info hebben voor de toekomst.

Hartelijke groet, Annemarie

====================================================

Cyprus, Villa Pissouri, 13 november 2010

Geachte heer, mevrouw,

Wij hebben opnieuw genoten van onze vakantie naar Cyprus in de periode van 16 t/m 24 okt. Toch wil ik u even het volgende meegeven. De routebeschrijving klopt niet meer omdat sommige rotondes zijn weggehaald. Voor ons geen probleem, maar toch... (redactie: de routebeschrijving is inmiddels aangepast)

Wellicht is het nog een tip om aan te geven dat er in Pissouri dorp zelf een grote supermarkt is die elke dag open is, ook op zondag. Tot slot de sleutelkast: bij ons was het niet helder dat de sleutel daar in lag, wij dachten dat de deur open ging met een code.????????

Met vriendelijke groet

Bianca

====================================================

Cyprus, Appartementen Sunset Bay, 13 november 2010

Beste,

We zijn vandaag teruggekomen van een heerlijke week Cyprus. Hartelijk dank voor de organisatie. We vonden de accommodatie gezelliger, minder koel/stijfjes/netjes, dan op de website. Heel goed verzorgd, super uitzicht en vriendelijke bediening. O ja, de bezinepomp die jullie beschrijven die vlakbij het vliegveld van Larnaka ligt, hebben wij niet gevonden. Kan aan het vroege uur gelegen hebben en dat we hem gewoon niet gezien hebben, maar het kan ook zijn dat ie er niet meer is...misschien iets om te checken? (redactie: is ondertussen gecheckt en beschreven in de routebeschrijving)

Nogmaals hartelijk dank, vriendelijke groet, Femke

===================================================

Cyprus, Villa Orka en Hotel Andreas en Melani, 27 oktober 2010

We hebben genoten van onze reis naar Cyprus het was heerlijk daar

wat we alleen als zeer storend hebben ervaren is dat de routebeschrijvingen

beide niet correct waren.

Is dit misschien voor verbetering vatbaar? (redactie: de routebeschrijvingen zijn inmiddels aangepast)

met vr groet,

Cora

====================================================

Cyprus, Fly-drive Aphrodite, 27 oktober 2010

Mevrouw/Meneer,

Hartelijk dank voor de "welkom-thuiskaart". Erg attent en goed voor de klantenbinding. We hebben een heerlijke week gehad op Cyprus. Aan de verwachtingen, die we hadden is ruimschoots voldaan.

Een tip: Bij de routebeschrijving vanaf Hotel Semiramis naar Hotel Y & P in Latchi vermeldt U, dat andere wegen vanuit Troodos richting de kustweg soms minder goed begaanbaar zijn. Ik kan U zeggen, dat de E-912 via Lysos naar Polis eigenlijk de mooiste route was, die we gereden hebben. De weg was uitstekend! Echt aanbevelenswaardig om deze route te rijden. Dus niet richting Lemesos en dan over de snelweg A6(B6?). We zouden het jammer gevonden hebben, als we dat advies opgevolgd hadden.

Een klein smetje aan het eind van de week: er was geen tankstation te vinden om de benzinetank weer vol te gooien. Wij waren niet de enigen, die dit overkwam. Reizigers, die er wel één hadden gevonden konden er niet terecht met een betaalkaart. Gevolg: schade van een halve tank benzine. We hadden nl. bij vertrek 59,51E betaald, die we terug zouden krijgen, als we de auto gingen inleveren. Aan de balie van Hertz stond een mannetje, die er wat laconiek over deed. Jammer, maar helaas...de tank is niet vol, dus...."OK guys, that's it". We gaan echt niet failliet van die 30E, maar Hertz houdt er een aardig zakcentje aan over, als dit bij veel reizigers gebeurt. Tenzij er nog een afrekening komt van het autoverhuurbedrijf. Weet U of dit het geval is?

Verder lof voor jullie fly-drive Cyprus!

Met vriendelijke groet, Joop

===================================================

La Gomera, Appartementen Santa Ana, 7 oktober 2010

Beste Danielle en collega’s,

Graag willen mijn vriend en ik jullie nog heel hartelijk danken voor de uitstekend geregelde vakantie die we hebben gehad van 10 tot en met 27 september jl. op La Gomera (via Tenerife).

We zijn heel tevreden over de hele reis, jullie regelwerk en over de locatie Santa Ana in Playa de Santiago. Wat een leuk klein appartementencomplex. Mooi vrij uitzicht over zee, een lekker (weliswaar wat klein) zwembadje en heerlijk rustig! Misschien verandert dat in de toekomst nog als het gebied meer bebouwd wordt, maar nu was het er enorm rustig.

Ook de medewerksters bij het complex zijn bijzonder vriendelijk en het appartement wordt goed schoon gehouden.

Het halen en brengen met een taxi van en naar de verschillende locaties is ook uitstekend verlopen. Eigenlijk was onze enige onduidelijkheid met welke bootmaatschappij wij de overtocht zouden maken, Fred Olsen of Armas. We stonden dus op de heenweg even in de verkeerde rij. Voor het overige is alles helemaal goed gegaan, tot en met de huurauto aan toe.

Wat een prachtig eiland is La Gomera! We hebben absoluut genoten van het weer, de omgeving, de vriendelijke mensen en het heerlijke eten. En natuurlijk van het feit dat jullie alles uitstekend hadden geregeld. Dus nogmaals heel hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Erwin en Erica

====================================================

La Gomera, Casita del Lomo, 5 oktober 2010

Beste lezer,

Onlangs hebben wij een reis bij jullie geboekt naar La Gomera (20-09-10 t/m 01-10-10 casita del Lomo in Chejelipes)

We waren eigenlijk, in positieve zin, verbaasd hoe geweldig goed deze reis was georganiseerd.

De opvang op de luchthaven in Tenerife was zeer goed.

Een aardige dame met wat nuttige informatie en alles tot in de puntjes geregeld (transfertickets voor de boot, taxirit, huurauto etc.)

En terug wederom perfect geregeld.

Ook het feit dat jullie zelf zeer snel telefonisch contact opnemen na een boeking op internet en het feit dat jullie überhaupt telefonisch bereikbaar zijn (lijkt normaal maar doorgaans kun je bij reisbureaus uitsluitend per E-mail je vraag en/of klacht sturen) is top!

Tel daarbij jullie vakantieformule (weg van de massa) bij op en alle ingrediënten zijn daar voor een ontzettend geslaagde vakantie.

Zo'n persoonlijke benadering en de zaken goed op orde hebben maakt dat jullie je onderscheiden van de massa!

We zullen zeker nog eens boeken bij Ilios!

Met vriendelijke groet,

Solveig & Erik

====================================================

Cyprus, Appartementen Muses, 25 augustus 2010

Beste Ilios,

Wij zijn al weer terug uit Cyprus en hebben het goed gehad. Het was alleen veel te warm om echt actief te zijn, dus veel in het prachtige bijbehorende zwembad en huisje geweest. Het huisje en het bad waren echt genieten. Petros zorgde goed voor ons.

vriendelijke groet,

Marion en Jerome

====================================================

Cyprus, Villa Pelago, 10 augustus 2010

We hebben erg genoten van ons verblijf op Cyprus van 20 t/m 27 juli. Wanneer is het mogelijk om voor volgend jaar te boeken?

Ik hoor graag van u,

met vriendelijke groeten,

Monique, Apeldoorn

====================================================

Sicilië, 2 augustus 2010

Dag Ilios-medewerkers,

Wij zijn weer terug uit Sicilië en hebben genoten van een geweldig eiland! Ook het hotel, dat jullie ons in ruil voor het appartement aanboden, is ons heel goed bevallen. Een prachtig hotel, heerlijk eten, een heel mooi strand in de buurt, enz..

Fijn, dat de overboeking zo opgelost kon worden!

Hartelijke groeten,

Jolanda en Aryanne

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws en de beste aanbiedingen