Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Last minute vakantie El Hierro

Last minute vakantie El Hierro, dat is zeker geen probleem. Wij regelen uw vakantie tot in de puntjes, ook als u pas kort van te voren weet en een lastminute vakantie naar El Hierro boekt. En dit hoeft zeker niet duur te zijn. Wilt u buiten de drukke schoolperiodes vertrekken, dan is het vliegen naar Tenerife vaak een stuk voordeliger. Maar let op, over het algemeen geldt wel, hoe eerder u boekt, u meer beschikbaarheid. El Hierro is een klein eiland met kleinschalige accommodaties. Maar bent u niet in de gelegenheid om eerder te boeken, dan is daar uw last minute vakantie El Hierro.

..lees verder .. lees minder

Wandelbreak op El Hierro

Last minute vakantie El Hierro, dat is zeker geen probleem. Bent u even toe aan een wandelbreak en rust, wij regelen het graag voor u.

Eten en genieten op El Hierro

Net uw Lastminute vakantie naar El Hierro geboekt? Ontdek dan ter plekke de lekkerste restaurants. Het is niet moeilijk een fijn restaurant te vinden , eet De aardappelen met mojo of de Escaldon, een gerecht gemaakt van geroosterde maïs en visbouillon. Genieten van de heerlijkste gerechten in de lokale restaurants die gespecialiseerd zijn in Canarische keuken. Boek bij ons uw Last minute vakantie El Hierro.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk