Vragen? Bel
0541-531003
0380-83202
Link naar FacebookLink naar Twitter
Negatief reisadvies = geld terug
Omboekservice mogelijk

Fly-drive Il Sole

Sicilie - Fly-drive
8,1
"Ervaar nu zelf de unieke eilandsfeer op Sicilie!"
15-Daagse rondreis
Heel Sicilie
Sfeervolle hotels
Palermo
Etna
Logies/ ontbijt

Deze prachtige rondreis laat u optimaal genieten van het Siciliaanse landschap, cultuur en historie. U reist in twee weken het hele eiland rond. Omdat u op elke locatie twee of drie nachten verblijft, is er voldoende rust in het schema; zo heeft u de gelegenheid om naast het bezoeken van bezienswaardigheden te genieten van de natuur en uiteraard van de prachtige stranden die Sicilië rijk is!

Met deze route laten wij u genieten van steden als Siracusa, Noto, Agrigento, Palermo en Taormina en natuurlijk het natuurgebied de Etna. Hier vindt u nog rust, cultuur en proeft u de sfeer van het authentieke Sicilië. Voor het verblijf selecteerden wij charmante, verzorgde hotels met een prettige ligging.

Afhankelijk van de aankomst luchthaven en de vluchttijden, wordt de fly-drive logischerwijs aangepast. Is de aankomst luchthaven Catania dan is rondreis A het meest geschikt, is de aankomst luchthaven Palermo of Trapani dan is rondreis B idealer.

Rondreis A:

U begint de reis in het zuidoosten van Sicilie in de regio Ragusa, na drie nachten reist u door naar Agrigento, waarna u uw reis vervolgt richting Marsala. Uw vierde overnachtingsplek zal in het noorden zijn in de regio Palermo dat een prima uitgangspunt is voor een bezoek aan het mooie Cefalu en de reis eindigt in Taormina met een bezoek aan de Etna.

Rondreis B:

U begint de reis in het noorden van Sicilie in Palermo, vervolgens reist u oostwaarts naar Taormina, een prima uitgangspunt voor bezoek aan de Etna, waarna u uw reis vervolgt richting Ragusa. Uw vierde overnachtingsplek zal in het zuiden zijn in de regio Agrigento en de reis eindigt in Marsala.

Accommodatie:

U verblijft tijdens uw fly-drive in 3-sterren hotels op basis van logies en ontbijt. De hotels beschikken over een ontbijtruimte en kleine bar. De meeste hotels beschikken ook over een zwembad en wifi.

Uw 2-persoonskamer:

De hotelkamers zijn netjes ingericht en hebben een 2-persoonsbed of twee separate bedden, airconditioning, televisie en een balkon. De badkamer beschikt over een douche of een douche/badcombinatie en toilet.

Verzorging:

U verblijft op basis van logies en ontbijt.

Bijzonderheden:

Fly-drive Il Sole wordt uiteraard aangeboden inclusief huurauto. U ontvangt de huurauto op de luchthaven.

In Sicilië bent u verplicht toeristenbelasting te betalen, u betaalt dit ter plekke aan de accommodatie. De hoogte van het bedrag hangt af van de stad waar u verblijft en van het type accommodatie.

Rondreis A:

Deze rondreis is erg geschikt als u aankomt op de luchthaven van Catania.

Dag 1 Aankomst in Sicilië:

Bij aankomst op de luchthaven staat de huurauto voor u klaar. Hiermee kunt u op uw gemak naar uw hotel rijden voor de eerste overnachting.
U overnacht in de omgeving van Ragusa. Voorbeeldhotels: Hotel Artemisia, Hotel Addauro of Hotel Kaucana Inn.

Dag 2 Omgeving Ragusa:

Na het ontbijt rijdt u richting het oosten om de stad Siracusa te bezoeken. Deze provinciehoofdstad is een belangrijk centrum voor handel, industrie en landbouw. Siracusa is een stad met een groots verleden. Dit vindt u terug in het oude deel Ortigia. Hier zijn de resten van de Griekse stadsmuur en bouwwerken meer dan een bezoekje waard. In de schitterende dom zit een Griekse Tempel verborgen. Ook de beroemde legendarische Arethusabron is een bezoek waard.
U overnacht in de omgeving van Ragusa. Voorbeeldhotels: Hotel Artemisia, Hotel Addauro of Hotel Kaucana Inn.

Dag 3 Omgeving Ragusa:

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de barokstad Noto, ook te vinden op de werelderfgoed lijst van Unesco, is goed te combineren met een wandeling in de Anapokloof met 7000 jaar geschiedenis. Mooie, brede zandstranden vindt u bij Marina di Ragusa voor een heerlijke, relaxte middag.
U overnacht in de omgeving van Ragusa. Voorbeeldhotels: Hotel Artemisia, Hotel Addauro of Hotel Kaucana Inn.

Dag 4 Omgeving Agrigento:

Na het ontbijt rijdt u langs de zuidkust naar Agrigento. Het plaatsje Gela is vanwege de Griekse stadsmuren aan de Capo Soprano zeker een omweg waard.
U overnacht in de omgeving van Agrigento. Voorbeeldhotels: Hotel Baia D'Ulisse, Hotel Villa Romana of Hotel Scala dei Turchi.

Dag 5 Omgeving Agrigento:

Ontbijt in het hotel. Daarna heeft u alle tijd om de stad Agrigento te bekijken. Agrigento behoort door zijn lange Griekse verleden tot de toppers van iedere rondreis. Neemt u hier zeker de tijd voor het Tempeldal, de tempels staan zelfs vermeld op de Wereld Erfgoed lijst van UNESCO! Hier volgt u dus de sporen van de Griekse geschiedenis. Het centrum van Agrigento wordt gevormd door de met palmen begroeide Piazzale Aldo Moro, die de middeleeuwse stadskern verbindt met de moderne stad.
U overnacht in de omgeving van Agrigento. Voorbeeldhotels: Hotel Baia D'Ulisse, Hotel Villa Romana of Hotel Scala dei Turchi.

Dag 6 Omgeving Agrigento:

Na het ontbijt heeft u alle gelegenheid om Piazza Armerina te bezoeken. Dit is vooral bekend om de nabij gelegen Romeinse keizerlijke villa. De vloermozaïeken, met onder meer het jachttafereel en de ’meisjes in bikini’, zijn van een ontroerende schoonheid. Een plaats die niet vergeten moet worden! U kunt een bezoek aan Piazza Armerina goed combineren met het dichtbij gelegen Caltagirone waar de 142 kleurige majolicatreden je omhoog voeren naar de bovenstad, een echte belevenis.
U overnacht in de omgeving van Agrigento. Voorbeeldhotels: Hotel Baia D'Ulisse, Hotel Villa Romana of Hotel Scala dei Turchi.

Dag 7 Omgeving Marsala:

Na het ontbijt in het hotel rijdt u richting het westen. Voor de liefhebbers van archeologie is een stop in Selinunte een must: dit is het grootste archeologische park van Europa. Hier vindt u de overblijfselen van diverse tempels en zelfs die van een voormalig acropolis. In Marsala kunt u onder andere achter de geheimen van de zeezoutwinning komen. Marsala staat ook bekend om zijn zoete “Marsala” wijn.
U overnacht in de omgeving van Marsala. Voorbeeldhotels: Hotel Case di Latomi of Hotel Mahara.

Dag 8 Omgeving Marsala:

Na het ontbijt rijden we naar Erice, daar zult u zien dat Erice de naam pittoresk zeer zeker verdiend. Hier kunt u een bezoek brengen aan de dom, een burchtcomplex met de resten van de Venustempel en het archeologisch museum. Vanuit Erice is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Segesta. Hier ligt de beroemdste Dorische tempel van Sicilië.
Uiteraard is het ook mogelijk om deze dag te gebruiken voor een massage of een heerlijk rustgevend bad in één van de thermaal baden van Acqua Pia.
U overnacht in de omgeving van Marsala. Voorbeeldhotels: Hotel Case di Latomi of Hotel Mahara.

Dag 9 Omgeving Palermo:

Vandaag gaan we na het ontbijt richting Palermo, de hoofdstad van Sicilië. Hier vindt u gebouwen van diverse culturen zoals de Arabische, Griekse en Romeinse. De kathedraal van Palermo is een absoluut hoogtepunt.
U overnacht in de omgeving van Palermo. Voorbeeldhotels: Hotel Tonic, Hotel Garibaldi of Hotel Porta Felice.

Dag 10 Omgeving Palermo:

Na het ontbijt kunt u deze dag prima gebruiken om het middeleeuwse plaatsje Castelbuono te bezoeken. Hier vindt u een kerk uit de 14e eeuw.
Het gezellige vissersdorpje Cefalù is ook een bezoek waard. Cefalù heeft een romantisch historisch centrum en een door Normandiërs gebouwde dom. Vanzelfsprekend kan deze dag ook gebruikt worden om lekker uit te rusten op het mooie zandstrand van Cefalù.
U overnacht in de omgeving van Palermo. Voorbeeldhotels: Hotel Tonic, Hotel Garibaldi of Hotel Porta Felice.

Dag 11 Omgeving Palermo:

Na het ontbijt is er vandaag tijd voor cultuur! U begint bij Palazzo dei Normanni en Cappella Palatina, het voormalig koninklijk paleis, waarvan de oudste delen uit de 9de eeuw dateren. In Cappella de voormalige hofkapel, is het interieur volledig bedekt met goudmozaïeken en stenen inlegwerk. Daarna rijdt u door naar de dom van Monreale, waar kleurige mozaïeken met bladgoud de Bijbelse verhalen verbeelden.
U overnacht in de omgeving van Palermo. Voorbeeldhotels: Hotel Tonic, Hotel Garibaldi of Hotel Porta Felice.

Dag 12 Omgeving Taormina:

Ontbijt in het hotel. U vervolgt de reis richting Taormina. Taormina is de oudste toeristenplaats van Sicilië en wordt ook wel de ‘parel van Sicilië‘ genoemd met een prachtig uitzicht over de Ionisch zee. Het beroemde en prachtig gelegen theater mag u gewoonweg niet missen. Eeuwen geleden genoot men hier al van schouwspelen, met op de achtergrond de schittering van de Middellandse Zee en de machtige, altijd rokende vulkaan de Etna. Het hooggelegen en buitengewoon fotogenieke Taormina geeft u vanuit de hoofdstraat verrassende vergezichten en voor u het weet loopt u over gezellige pleintjes waar de leukste en lekkerste restaurantjes te vinden zijn.
U overnacht in de regio van Taormina. Voorbeeldhotels: Hotel La Terra dei Sogni, Hotel Casa delle Monache of Appartementen Antica Cavalleria.

Dag 13 Etna/ Taormina:

Ontbijt in het hotel. Vandaag staat in het teken van de Etna. Dit is de meest actieve en hoogste vulkaan van Europa. Het is mogelijk de basis “Rifugio Sapienza” aan de zuidelijke kant met de auto te bereiken, deze ligt op 1900 meter. Ter plaatse kunt u zelfs regelen om nog met de kabelbaan en onder begeleiding met jeeps tot 2700 meter te komen. Na een bezoek aan de Etna is het zeker nog de moeite waard om een bezoek te brengen aan Taormina. Dit is de oudste toeristenplaats van Sicilië met een prachtig uitzicht over de Ionisch zee. Taormina ligt op 200 meter boven de zee. Met een kabelbaan komt u bij het strand van Mazzaro.
U overnacht in de regio van Taormina. Voorbeeldhotels: Hotel La Terra dei Sogni, Hotel Casa delle Monache of Appartementen Antica Cavalleria.

Dag 14 Omgeving Taormina:

Na het ontbijt in het hotel, brengt u een bezoek aan een zeer bekend bedevaartsoord. Het bijzonder fraai, bovenop een rotspunt, gelegen Tindari. Jaarlijks trekt de kerk van de Zwarte Madonna vele bezoekers en 1 x per jaar vindt er een heuse pelgrimstocht plaats die eindigt bij deze kerk. Vanuit Tindari loopt een pad naar beneden naar dit vredig gelegen terrein. Duidelijk herkenbaar zijn het stratenplan, de mozaïekvloeren van de huizen, resten van fonteinen en voetstukken van zuilen.
U overnacht in de regio van Taormina. Voorbeeldhotels: Hotel La Terra dei Sogni, Hotel Casa delle Monache of Appartementen Antica Cavalleria.

Dag 15 Vertrek naar Nederland:

Ontbijt in het hotel.
U kunt de huurauto weer inleveren op de luchthaven van vertrek of eventueel de vakantie verlengen in een accommodatie naar keuze.

Bijzonderheden:

Indien u een late aankomst heeft op de luchthaven van Catania dan wordt de fly-drive logischerwijs aangepast en wordt dit de volgorde van de rondreis.
Taormina (3 nachten)
Palermo (3 nachten)
Marsala (2 nachten)
Agrigento (3 nachten)
Ragusa (3 nachten)

Is de vertrekluchthaven niet dezelfde als de aankomstluchthaven dan kunt u in overleg met Ilios Reizen voor de meest logische opzet kiezen.

In Sicilie bent u in sommige steden verplicht toeristenbelasting te betalen, u betaalt dit ter plekke aan de accommodatie. De hoogte van het bedrag hangt af van de stad waar u verblijft en van het type accommodatie.

Rondreis B:

Deze rondreis is erg geschikt als u aankomt op de luchthaven van Palermo of Trapani.

Dag 1 Aankomst in Sicilië:

Bij aankomst op de luchthaven staat de huurauto voor u klaar. Hiermee kunt u op uw gemak naar uw hotel rijden voor de eerste overnachting.
U overnacht in de omgeving van Palermo. Voorbeeldhotels: Hotel Tonic, Hotel Garibaldi of Hotel Porta Felice.

Dag 2 Omgeving Palermo:

Na het ontbijt heeft u alle tijd om Palermo, de hoofdstad van Sicilië te bezoeken. Hier vindt u gebouwen van diverse culturen zoals de Arabische, Griekse en Romeinse. De kathedraal van Palermo is een absoluut hoogtepunt.
U overnacht in de omgeving van Palermo. Voorbeeldhotels: Hotel Tonic, Hotel Garibaldi of Hotel Porta Felice.

Dag 3 Omgeving Palermo:

Na het ontbijt kunt u deze dag prima gebruiken om het middeleeuwse plaatsje Castelbuono te bezoeken. Hier vindt u een kerk uit de 14e eeuw.
Het gezellige vissersdorpje Cefalù is ook een bezoek waard. Cefalù heeft een romantisch historisch centrum en een door Normandiërs gebouwde dom. Vanzelfsprekend kan deze dag ook gebruikt worden om lekker uit te rusten op het mooie zandstrand van Cefalù.
U overnacht in de omgeving van Palermo. Voorbeeldhotels: Hotel Tonic, Hotel Garibaldi of Hotel Porta Felice.

Dag 4 Omgeving Taormina:

Ontbijt in het hotel. U vervolgt de reis richting Taormina. Taormina is de oudste toeristenplaats van Sicilië en wordt ook wel de ‘parel van Sicilië‘ genoemd met een prachtig uitzicht over de Ionische Zee. Het beroemde en prachtig gelegen theater mag u gewoonweg niet missen. Eeuwen geleden genoot men hier al van schouwspelen, met op de achtergrond de schittering van de Middellandse Zee en de machtige, altijd rokende vulkaan de Etna. Het hooggelegen en buitengewoon fotogenieke Taormina geeft u vanuit de hoofdstraat verrassende vergezichten en voor u het weet loopt u over gezellige pleintjes waar de leukste en lekkerste restaurantjes te vinden zijn.
U overnacht in de regio van Taormina. Voorbeeldhotels: Hotel La Terra dei Sogni, Hotel Casa delle Monache of Appartementen Antica Cavalleria.

Dag 5 Etna/ Taormina:

Ontbijt in het hotel. Vandaag staat in het teken van de Etna. Dit is de meest actieve en hoogste vulkaan van Europa. Het is mogelijk de basis “Rifugio Sapienza” aan de zuidelijke kant met de auto te bereiken, deze ligt op 1900 meter. Ter plaatse kunt u zelfs regelen om nog met de kabelbaan en onder begeleiding met jeeps tot 2700 meter te komen. Na een bezoek aan de Etna is het zeker nog de moeite waard om een bezoek te brengen aan Taormina. Dit is de oudste toeristenplaats van Sicilië met een prachtig uitzicht over de Ionische Zee. Taormina ligt op 200 meter boven de zee. Met een kabelbaan komt u bij het strand van Mazzaro.
U overnacht in de regio van Taormina. Voorbeeldhotels: Hotel La Terra dei Sogni, Hotel Casa delle Monache of Appartementen Antica Cavalleria.

Dag 6 Omgeving Taormina:

Na het ontbijt in het hotel, brengt u een bezoek aan een zeer bekend bedevaartsoord. Het bijzonder fraai, bovenop een rotspunt, gelegen Tindari. Jaarlijks trekt de kerk van de Zwarte Madonna vele bezoekers en 1 x per jaar vindt er een heuse pelgrimstocht plaats die eindigt bij deze kerk. Vanuit Tindari loopt een pad naar beneden naar dit vredig gelegen terrein. Duidelijk herkenbaar zijn het stratenplan, de mozaïekvloeren van de huizen, resten van fonteinen en voetstukken van zuilen.
U overnacht in de regio van Taormina. Voorbeeldhotels: Hotel La Terra dei Sogni, Hotel Casa delle Monache of Appartementen Antica Cavalleria.

Dag 7 Omgeving Ragusa:

Na het ontbijt rijdt u richting het zuiden om de stad Siracusa te bezoeken. Deze provinciehoofdstad is een belangrijk centrum voor handel, industrie en landbouw. Siracusa is een stad met een groots verleden. Dit vindt u terug in het oude deel Ortigia. Hier zijn de resten van de Griekse stadsmuur en bouwwerken meer dan een bezoekje waard. In de schitterende dom zit een Griekse Tempel verborgen. Ook de beroemde legendarische Arethusabron is een bezoek waard.
U overnacht in de omgeving van Ragusa. Voorbeeldhotels: Hotel Artemisia, Hotel Addauro of Hotel Kaucana Inn.

Dag 8 Omgeving Ragusa:

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de barokstad Noto, ook te vinden op de werelderfgoed lijst van Unesco, is goed te combineren met een wandeling in de Anapokloof met 7000 jaar geschiedenis.
U overnacht in de omgeving van Ragusa. Voorbeeldhotels: Hotel Artemisia, Hotel Addauro of Hotel Kaucana Inn.

Dag 9 Omgeving Ragusa:

Vandaag houden we een rustdag, u kunt de mooie brede zandstranden bij Marina di Ragusa opzoeken voor een heerlijke, relaxte dag. Of u blijft heerlijk ontspannen bij het hotel.
U overnacht in de omgeving van Ragusa. Voorbeeldhotels: Hotel Artemisia, Hotel Addauro of Hotel Kaucana Inn.

Dag 10 Omgeving Agrigento:

Na het ontbijt rijdt u langs de zuidkust naar Agrigento. Het plaatsje Gela is vanwege de Griekse stadsmuren aan de Capo Soprano zeker een omweg waard.
U overnacht in de omgeving van Agrigento. Voorbeeldhotels: Hotel Baia D'Ulisse, Hotel Villa Romana of Hotel Scala dei Turchi.

Dag 11 Omgeving Agrigento:

Ontbijt in het hotel. Daarna heeft u alle tijd om de stad Agrigento te bekijken. Agrigento behoort door zijn lange Griekse verleden tot de toppers van iedere rondreis. Neemt u hier zeker de tijd voor het Tempeldal, de tempels staan zelfs vermeld op de Wereld Erfgoed lijst van UNESCO! Hier volgt u dus de sporen van de Griekse geschiedenis. Het centrum van Agrigento wordt gevormd door de met palmen begroeide Piazzale Aldo Moro, die de middeleeuwse stadskern verbindt met de moderne stad.
U overnacht in de omgeving van Agrigento. Voorbeeldhotels: Hotel Baia D'Ulisse, Hotel Villa Romana of Hotel Scala dei Turchi.

Dag 12 Omgeving Agrigento:

Na het ontbijt heeft u alle gelegenheid om Piazza Armerina te bezoeken. Dit is vooral bekend om de nabij gelegen Romeinse keizerlijke villa. De vloermozaïeken, met onder meer het jachttafereel en de ’meisjes in bikini’, zijn van een ontroerende schoonheid. Een plaats die niet vergeten moet worden! U kunt een bezoek aan Piazza Armerina goed combineren met het dichtbij gelegen Caltagirone waar de 142 kleurige majolicatreden je omhoog voeren naar de bovenstad, een echte belevenis.
U overnacht in de omgeving van Agrigento. Voorbeeldhotels: Hotel Baia D'Ulisse, Hotel Villa Romana of Hotel Scala dei Turchi.

Dag 13 Omgeving Marsala:

Na het ontbijt in het hotel rijdt u richting het westen. Voor de liefhebbers van archeologie is een stop in Selinunte een must: dit is het grootste archeologische park van Europa. Hier vindt u de overblijfselen van diverse tempels en zelfs die van een voormalig acropolis. In Marsala kunt u onder andere achter de geheimen van de zeezoutwinning komen. Marsala staat ook bekend om zijn zoete “Marsala” wijn.
U overnacht in de omgeving van Marsala. Voorbeeldhotels: Hotel Case di Latomi of Hotel Mahara.

Dag 14 Omgeving Marsala:

Na het ontbijt rijden we naar Erice, daar zult u zien dat Erice de naam pittoresk zeer zeker verdiend. Hier kunt u een bezoek brengen aan de dom, een burchtcomplex met de resten van de Venustempel en het archeologisch museum. Vanuit Erice is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Segesta. Hier ligt de beroemdste Dorische tempel van Sicilië.
Uiteraard is het ook mogelijk om deze dag te gebruiken voor een massage of een heerlijk rustgevend bad in één van de thermaal baden van Acqua Pia.
U overnacht in de omgeving van Marsala. Voorbeeldhotels: Hotel Case di Latomi of Hotel Mahara.

Dag 15 Vertrek naar Nederland:

Ontbijt in het hotel.
U kunt de huurauto weer inleveren op de luchthaven van vertrek of eventueel de vakantie verlengen in een accommodatie naar keuze.

Bijzonderheden:

Is de vertrekluchthaven niet dezelfde als de aankomstluchthaven dan kunt u in overleg met Ilios Reizen voor de meest logische opzet kiezen.

In Sicilie bent u in sommige steden verplicht toeristenbelasting te betalen, u betaalt dit ter plekke aan de accommodatie. De hoogte van het bedrag hangt af van de stad waar u verblijft en van het type accommodatie.

Fly-Drive Il Sole - TaorminaFly-drive Il Sole - uitzichtFly-drive Il SoleFly-drive Il SoleFly-drive Il SoleFly-drive Il SoleFly-drive Il SoleFLy-drive Il SoleFly-drive Il SoleFly-drive Il SoleFly-drive Il SoleFly-drive Il SoleFly-drive Il SoleFly-drive Il SoleFly-drive Il Sole

René Zorn, vleuten (8 september 2018)

'Prima manier om het eiland Sicilië te ontdekken. Prima hotels op bijzondere locaties. Prima reisschema.'

Een klant schreef, Zwijndrecht (7 september 2018)

'De reis geeft een goed beeld van de kuststreken van Sicilië. Wellicht zouden tussenstops uitgebreid kunnen worden of verwijzingen naar interessante plaatsen duidelijker aangegeven kunnen worden. Cefalu, Ragusa en Marsala zijn interessante plaatsen.
Reisgids geeft dit ook wel aan, maar verwijzing bij overnachtingslocaties zouden duidelijker aangegeven kunnen worden.
Sommige verblijfplaatsen zouden wellicht ingekort kunnen worden, maar dasn creeer je misschien een wat onrustigere reis.'

Een klant schreef (1 augustus 2018)

Sinds gisteren zijn we terug van onze reis naar Sicilië.
Die is ons heel goed bevallen. De voorziene hotels waren stuk voor stuk heel goed. Goede ligging, goede ontvangst enz.
Ook de huurauto was ok. Dank om ons nog vooraf via mail te verwittigen ivm extra aanbiedingen: want er plaatse wou men ons nog extra verzekering laten nemen (we hadden zogezegd slechts beperkte basisverzekering), men wou ons mits extra uiteraard ook grotere auto laten nemen, ..)
Enkel de adressen van bepaalde hotels waren soms moeilijk te vinden met gps: vb in Ragusa was de straatnaam van het hotel veranderd (moesten de naastliggende straat ingeven)

Bedankt voor het welkom thuis kaartje dat we mochten ontvangen.

Een klant schreef (12 juni 2018)

'Dit is erg goed bevallen. De app van jullie is erg handig. Vooral het westen en noorden van het eiland zijn erg mooi. Veel barokstadjes/dorpjes gezien. Wij hebben genoten van deze reis.'

P. Hoogendoorn , Spijkenisse (31 mei 2018)

'Goede afhandeling'

j van Doleweerd, zeist (5 april 2018)

'aanrader.'

joop buter, volendam (14 september 2017)

'goede rondreis erg gevarieerd'

Een klant schreef (3 september 2017)

'Mooie en volledig reis, we hebben veel gezien van kunst en cultuur.'

Theo en Erna Koolen, Oirschot (30 augustus 2017)

'In het algemeen prima en zuivere hotels. Locaties ook perfect gekozen. Huurauto ophalen en wegbrengen ging vlot.
Twee overnachtingen ipv drie in Palermo zou naar onze mening beter zijn.'

Robert en Gonnie Bonvanie - van der Burg , Hengelo (7 juni 2017)

'Prima uitgestippelde rondreis , goed te doen, duidelijke uitleg
Hou er rekening mee dat de meeste bezienswaardigheden ( kathedralen, musea tussen 13 en 16 uur gesloten zijn)
Ook de winkels zijn dicht en de dorpen lijken uitgestorven. '

Cox, Schoolstraat 31 schilde 2970 belgie (30 september 2016)

'Was in orde'

Een klant schreef, Hilversum (18 september 2016)

'Geen op of aanmerkingen, fijne vakantie echt een aanrader. '

Tamme Stallinga, Diemen (18 september 2016)

'Een mooie reis. Precies wat ik ervan verwachte.'

Harry Meulman, Dalfsen (28 ausgustus 2016)

'Leuke reis over nagenoeg het hele eiland. Bezoek , Palermo, Siracusa, Note, Taormina waren zeer de moeite waard.'

Guus van Dijk, Lisse (27 september 2015)

'In het algemeen een goede rondreis.'

M. Hurkens, Breda (10 september 2015)

'prima'

marjo quist, bodegraven (3 september 2015)

'Afwisselend, je komt op de meeste plekken op het eiland.'

J.C. Kroes, Schoonhoven (6 augustus 2015)

'Goed'

Kooijman E.P., Wemeldinge (10 mei 2015)

'Goed georganiseerde reis. Huurauto nieuw en goede service.'

meer infoHulp bij online boekenHilfe
meer infoVluchtinformatie
meer infoHuurauto
 
 
Specialist Rick

Advies of hulp nodig? Vraag het onze Sicilië specialist, Rick.

0541-531003
0380-83202
032 2210 91405
In 2003 ben ik samen met mijn vrouw Ilios Reizen begonnen. Waarom? Omdat wij een all-inclusive vakantie niet leuk vinden. We willen tijdens onze vakantie ontspannen en genieten van het mooie weer, maar ook iets zien, ervaren en proeven van de bestemmingen.
Nu vele jaren later heb ik al veel van Zuid-Europa gezien, alle bestemmingen en accommodaties heb ik persoonlijk bezocht en ik ben nog niet klaar. Zodra ik weer iets bijzonders heb ervaren laat ik het u direct weten.

Andere bezoekers bekeken ook:

Beliebteste Reisen:

 

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws en de beste aanbiedingen

Op dinsdag 30 oktober zijn er werkzaamheden aan onze website.
Mocht u problemen ondervinden dan kunt u ons altijd bellen op 0541-531003, wij helpen u graag telefonisch verder.
Akkoord & sluiten