Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Agriturismo op El Hierro

Agriturismo op El Hierro, die zijn er zeker ook te vinden. Agriturismo op El Hierro ligt nooit te ver van een dorpje af, dus u bent niet helemaal afhankelijk van alleen de agriturismo. Het is een fijne manier, weg van de drukte, om dichtbij het lokale leven te staan via een agriturismo op El Hierro.

..lees verder .. lees minder

Agriturismo vakanties

We hebben zeker niet alleen op El Hierro agriturismo’s. Op verschillende eilanden in de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan hebben wij agriturismo accommodaties, deze sfeervolle landelijk gelegen accommodaties brengen u ‘back to the basics’. Hier geniet u enkel van het lokale leven, de natuur en de rust. Agriturismo is een bekend Italiaans begrip, maar zeker niet alleen in Italië wordt dit begrip gebruikt. In Spanje gebruiken ze vooral de term rural. Deze agriturismo’s worden ook wel casa rurales (landelijk huis) genoemd. Ook met de naam casitas wordt vaak een agriturismo bedoeld. Een agriturismo op El Hierro of één van onze andere bestemmingen, wij denken graag met u mee.

Rural vakanties

Bent u geïnteresseerd in een ‘casa rurales’, village house of in een landelijk gelegen casita met iets meer faciliteiten, kijk dan tussen ons aanbod welke accommodatie u het meest aanspreekt. Kijk hieronder voor sfeervolle agriturismo’s op al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk