Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Agriturismo in Portugal

Agriturismo is Portugal en is heerlijk tot rust komen in een authentiek gerestaureerd huisje waar vaak nog volop oude kenmerken bewaard zijn gebleven. Hier geniet u van het lokale leven, de geweldige natuur en bovenal de rust! Kenmerkend aan een agriturismo in Portugal is dat ze vaak omgeven zijn door grote weiden vol olijfbomen of velden vol met fruitbomen. Vaak ligt een agriturismo in Portugal nooit te ver van een dorpje af, dus voor u dagelijkse benodigdheden rijdt u even naar de lokale bakker of supermarkt. Het is een heerlijke manier om te ontsnappen aan de drukte en om het lokale Portugese leven te ervaren via een agriturismo in Portugal.

..lees verder .. lees minder

Agriturismo vakanties, geen massa toerisme

Een agriturismo in Portugal boeken is meer dan de moeite waard. De agriturismo accommodaties in Portugal zijn oude gebouwen en landhuizen met veel historie en veel al landelijk gelegen. Het voordeel hiervan is dat u optimaal kunt uitrusten en opladen in een authentieke omgeving. Veel agriturismo’s in Portugal zijn geweldig gerestaureerd met alle comfort van deze tijd, vele hebben tevens een zwembad en een zonneterras erbij, aangezien het klimaat het hele jaar door aangenaam is. Agriturismo Portugal, dat is echt vakantie! Naast Portugal hebben wij ook op verschillende eilanden in de Middellandse Zee agriturismo accommodaties, deze sfeervolle landelijk gelegen accommodaties brengen u ‘back to the basics’. Agriturismo, wordt in Portugal ook wel vaak vervangen door de term turismo rural . Ook zin gekregen om een agriturismo in Portugal of één van onze andere bestemmingen te bezoeken, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Agriturismo - Turismo rural vakanties

Bent u geïnteresseerd in een ‘turismo rural’, village house, casa of in een landelijk gelegen casita met iets meer faciliteiten, kijk dan tussen ons aanbod welke accommodatie u het meest aanspreekt. Kijk hieronder voor sfeervolle agriturismo’s op al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk