Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Luxe vakantie op El Hierro

Luxe vakantie op El Hierro, ook dat kan! Op El Hierro een luxe vakantie, dan noemen we in één adem de Hotel Parador el Hierro. Alles is net even iets aangenamer tijdens een luxe vakantie op El Hierro.

..lees verder .. lees minder

Bijzondere, kleinschalige en luxe hotels

Wij bieden u bijzondere, kleinschalige en luxe hotels aan, ook op onze andere bestemmingen. Een 5 sterren hotel of een boutique hotel? Laat u informeren door onze deskundige medewerkers. En een luxe vakantie vindt u niet alleen op El Hierro. Op veel plaatsen rond de Middellandse Zee laten wij u genieten van sfeervolle, charmante en persoonlijke accommodaties. Altijd stralen deze hotels een uniek karakter uit en zorgen ze voor een extra beleving tijdens uw vakantie.

Luxe hotels rond de Middellandse Zee

Leg u zelf eens heerlijk in de watten in een luxe 5 sterren hotel. De meeste accommodaties die wij aanbieden hebben een unieke ligging en de kamers hebben nét iets extra’s, net zoals een luxe vakantie op El Hierro in het Parador Hotel. Maar ook in Griekenland of op de Canarische Eilanden, Cyprus of Italië hebben wij de mooiste plekjes op aarde gevonden. Wij wensen u een fantastische tijd toe, in één van onze prachtige hotels rond de Middellandse Zee!

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 18 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk