Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Luxe vakantie in Portugal

Luxe vakantie in Portugal, dat wil zeggen genieten van het natuurschoon, overdonderd worden door de spectaculaire zeezichten vanuit één van de vele baaitjes en ’s avonds relaxt slapen in een luxe bed! Genieten van een luxe vakantie in Portugal? Dan laten wij u graag kennismaken met onze villa’s. Een compleet ingerichte villa, met vier, zes of zelfs acht slaapkamers, een overdekt terras met barbecue, en tot slot een privé zwembad dat is genieten met het hele gezin! Wilt u liever wat meer service op vakantie dan raad ik u één van onze hotels aan. U relaxt en geniet van de omgeving, het hotel regelt alle dagelijkse bezigheden. Alles is net even iets aangenamer tijdens een luxe vakantie in Portugal.

..lees verder .. lees minder

Bijzondere, kleinschalige en luxe hotels

Wij bieden u bijzondere, kleinschalige en luxe hotels aan. Een luxe vakantie vindt u niet alleen in Portugal, maar op al onze andere bestemmingen. Een 5 sterren hotel of een boutique hotel? Laat u informeren door onze deskundige medewerkers. Op veel plaatsen rond de Middellandse Zee laten wij u genieten van sfeervolle, charmante en persoonlijke accommodaties. Altijd stralen deze hotels een uniek karakter uit en zorgen ze voor een extra beleving tijdens uw vakantie.

Luxe hotels rond de Middellandse Zee

Leg u zelf eens heerlijk in de watten in een luxe 5 sterren hotel. De meeste accommodaties die wij aanbieden hebben een unieke ligging en de kamers hebben nét iets extra’s, net zoals een luxe vakantie in Portugal. Maar ook in Griekenland of op de Canarische Eilanden, Cyprus of Italië hebben wij de mooiste plekjes op aarde gevonden. Wij wensen u een fantastische tijd toe, in één van onze prachtige hotels rond de Middellandse Zee!

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk