Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Wandelen op El Hierro

Wandelen op El Hierro, dat is toch wel waar de meeste mensen voor komen op dit eiland. De spectaculaire kustlijnen, prachtige bossen en vruchtbare hoogvlaktes. Verschillende routes zijn er uitgezet om te wandelen op El Hierro, loop eens de Camino de Jinama, La Llania of de Camino de la Virgin. Je komt werkelijk ogen tekort tijdens het wandelen op El Hierro.

..lees verder .. lees minder

Wij regelen uw wandelvakantie op El Hierro

Bent u even toe aan een wandelbreak en rust, wij regelen het graag voor u. Ook zeker mogelijk om wandelen op El Hierro te combineren met één van de andere Canarische eilanden, bijvoorbeeld Gran Canaria, Lanzarote, La Gomera of Tenerife ook op deze eilanden kunt u prachtig wandelen.

Wandelnetwerk op El Hierro

Het netwerk is uitstekend om te wandelen op El Hierro. Je kan de kaart ‘Red de senderos’ verkrijgen in hoofdplaats Valverde bij het toeristenbureau. Een ruime keuze aan routes zijn hierop ingetekend op de plattegrond van El Hierro, maar ook informatie over de afstanden, het niveau en de hoogteverschillen onderweg. Je kan ook op pad gaan zonder deze kaart, de markering onderweg is uitstekend, maar de kaart is handig om bij de hand te hebben. Een echt belevenis, wandelen op El Hierro.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk