Reisadvies nodig? NL 0541-531003 BE 0380-83202

Wandelvakantie Portugal

Een wandelvakantie in Portugal dat kan het hele jaar door! Het landschap en het weer is in ieder seizoen magnifiek. Er zijn wandelingen door uitgestrekte wijngaarden, in de zomer, als de druiven rijpen, is het hier fantastisch wandelen. Maar in september of oktober, als het oogsttijd is en net even iets minder warm, is een wandelvakantie in Portugal ook zeker een aanrader. Of een wandeltocht door de olijven- en citrusbossen in de Algarve. Liever een ander landschap? Wat dacht u van een wandelvakantie in Portugal langs de rotsen van de westelijke Algarve? Een adembenemende wandelvakantie met weidse vergezichten over de Atlantische Oceaan. Kortom, voldoende te beleven tijdens uw wandelvakantie in Portugal.

..lees verder .. lees minder

Wij regelen uw wandelvakantie in de Algarve

Bent u even toe aan rust, zon en natuur? Kortom, een wandelbreak. Wij helpen u graag met een wandelvakantie in Portugal. Wandelen in de Algarve of Alentejo is dan zeker aan te raden. De Algarve is goed bereikbaar doordat er bijna dagelijks naar Faro wordt gevlogen. Maar ook vanuit Lissabon, waar ook dagelijks vluchten naar toe gaan, kan je de Algarve of de regio Alentejo gemakkelijk en goed bereiken voor een heerlijke wandelvakantie in Portugal.

Wandelnetwerk in Portugal

Een wandelvakantie in Portugal is zeer interessant door het uitgebreide wandelnetwerk. Portugal behoort tot de interessantste wandellanden van Europa. Door het klimaat en het landschap is Portugal een ideaal land voor een wandelvakantie. Portugal is vooral bekend als zonbestemming maar u kunt er ook prachtig wandelen, bijvoorbeeld langs de kust ten zuiden van Lissabon. Voor de vogelliefhebber zijn de lagunes met zijn slikken en zoutpannen, zoals bij Aveiro en in de Algarve bij Faro, Olhão en Tavira, een aanrader. Portugal heeft daarnaast nog veel meer natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen. Een wandelvakantie in Portugal is afwisselend wandelen door ruige natuur, akkerland, langs dorpjes of langs afgelegen stranden die opmerkelijk gaaf zijn gebleven. Wilt u meer informatie? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een wandelvakantie in Portugal.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag
NL 0541-531003 BE 0380-83202
ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur
of stel een vraag

6 Redenen waarom Ilios Reizen? Meer dan 19 jaar

  • Inclusief vlucht, huurauto en accommodatie
  • 100% flexibel, jouw reis op maat
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Bijzonder, kleinschalig en authentiek
  • Persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld
  • Dagelijks vertrek mogelijk